Foci

2014.04.01. 19:12

Bajnokok Ligája negyeddöntő: Real Madrid-Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain-Chelsea FC

Szerdán 20.45-től Madridra és Párizsra figyelt a labdarúgó Bajnokok Ligája szurkolóserege, hiszen a Real Madrid a Borussia Dortmundot, míg a Paris Saint-Germain a Chelsea FC-t fogadta a negyeddöntő programjában.

A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében szerdán a Real 3-0-ra győzte le a Dortmundot, míg a Paris SG 3-1-gyel abszolválta a Chelsea elleni összecsapását.

Madridban végképp bebizonyosodott, hogy a Dortmund lendületét vesztette. A 0-3 azt sugallja, hogy a tehetősebb ellenlábasok szemezgetése keretükből, illetve a sérülések és eltiltások mély nyomokat hagytak a csapaton. A királyiak öröme viszont ettől még teljes lehet, hisz remek együttest vertek.

– Örülök a mutatott teljesítményemnek, és a gólomnak is – jegyezte meg Isco, aki a Real Madrid második találatát jegyezte. – Nem tagadom, azért is volt számomra édes a gólszerzés a fekete-sárgákkal szemben, mert tavaly a Málaga színeiben ellenük estünk ki, majd a Realt is elütötték a döntőtől. El nem szabad kiabálni, de már bízom a továbbjutásban.

A francia fővárosban egy gól különösen számított: az, amelyik a legvégén esett.

– Így azért jóval nyugodtabbak lehetünk a visszavágó előtt – értékelt Ezequiel Lavezzi, a PSG támadója. – A találatomnál csak arra koncentráltam, hogy valahogy eltaláljam, de mivel bement, ez is azt mutatja, hogy ebben a szezonban jobban sikerülnek a dolgaim, mint az előzőben.

– Az eredmény, korántsem jelent továbbjutást, mert még előttünk a Stamford Bridge-i ütközet – ezt a harmadik párizsi gólt jegyző, szintén argentin Pastore fűzte hozzá.

– Hát, szörnyen kezdtünk, ez tény, azonban visszajöttünk a meccsbe – mondta a londoniak védője, Gary Cahill. – A második félidő ellenfelünké volt, de a párharcnak még nincs vége.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzések:

Real Madrid (spanyol) - Borussia Dortmund (német) 3-0

Paris Saint-Germain (francia) - Chelsea FC (angol) 3-1

 

Kapcsolódó cikk:

Bajnokok Ligája negyeddöntő: Manchester United -Bayern München, FC Barcelona- Atlético Madrid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!