Foci

2015.07.22. 09:43

Döntősök a keszthelyi tűzoltók a strandfoci bajnokságon

Véget értek a XX. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokság selejtezői és megszülettek a döntős csapatok. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület közös rendezvényén harmincöt csapat több mint száz mérkőzés keretében küzdött meg a döntőbe jutásért. Ez huszonnégy csapatnak sikerült.

Az első selejtező csoportban tizenhét, a másodikban tizennyolc csapat mérkőzött meg azért, hogy a döntőbe kerülhessen. A versenyre a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a megyei igazgatóságok, a hivatásos, az önkormányzati és a főállású létesítményi tűzoltóságok tűzoltóiból alakított csapatok nevezhettek.

A döntőbe, Zala megyéből a keszthelyi hivatásos tűzoltók kvalifikálták magukat. A komlói, szekszárdi, szentendrei, szigetszentmiklósi, miskolci, a barcsi, csongrádi, szentesi, mezőkovácsházi, sárbogárdi, pécsi, szegedi, kiskunhalasi, tiszafüredi, a kalocsai, a dombóvári és a paksi hivatásos, a százhalombattai FER és a dunaújvárosi VÉD-SZ Kft. létesítményi tűzoltóság csapata mellett az encsi és a kecskeméti katasztrófavédelmi kirendeltség, valamint a Fejér megyei igazgatóság és a Jászberényi Öregfiúk csapatai közül kerülnek ki az ellenfelük.

A huszonnégy csapat augusztus 1-jén és 2-án folytatja a küzdelmet a vándorkupáért a paksi ürgemezei strandon, a tervek szerint hasonlóan kiváló nyári időben és remek hangulatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!