Foci

2014.09.12. 12:40

Esőzés: lehetnek halasztások a megyei bajnokságban

A rendkívül csapadékos időjárás miatt az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságán ha nem is égtek a vonalak pénteken, de több klub is jelezte, hogy gondjaik lehetnek a hét végére kiírt találkozóik megrendezésével.

Kerkai Attila

Sok pályán ugyanis áll a víz és ha igazak a hírek (márpedig eddig beváltak az előrejelzések)  a csapadékutánpótlás  nem zárható ki a hét végén sem. Zámodics Krisztán, a versenybizottság titkára érdeklődésünkre elmondta,  érkezett hozzájuk kérés pénteken nap közben, hogy halasztást kérne néhány csapat, ám a megyei igazgatóság úgy döntött: mindez abban az esetben lehetséges, ha a két klub erről megegyezik. Minden más esetben a játékvezető dönti el a helyszínen, hogy a pálya alkalmas avagy sem a játékra.

Természetesen a megyei igazgatóság sem szeretné, hogy  a csapatok feleslegesen utazzanak, ezért ha a két mérkőző egyesület szombaton reggel 8.00 óráig elküldi a közös halasztási kérelmét a megyei igazgatóság e-mail címére ([email protected]), úgy hozzájárulnak ehhez. A  telefonon vagy késve érkező kérelmeket viszont nem tudják elfogadni.

Pénteken délutánig egy találkozó sorsa már el is dőlt: a megyei II. osztályban biztosan nem rendezik meg a Becsehely- Galambok találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!