Foci

2014.10.01. 20:15

Ez történt a megyeiben - Fotóösszeállítás a megye focipályáiról

Zala megye - A megyei labdarúgó-bajnokságokban a 7. fordulót rendezték a hét végén. Összeállításunkba fotósaink képeiből válogattunk.

Bozó Péter

A hét végén egyedül a Böde-Cserszegtomaj mérkőzést kellett elhalasztani, a többi összecsapás megrendezése elé azonban nem gördült akadály.

Fotósaink több helyszínre is elutaztak. Katona Tibor fotózta többek közt a megyei I. osztály rangadóját, a Lenti-Hévíz találkozót, amelyet Csesztregen rendeztek, mivel a korábbi esőzések miatt használhatatlanná vált a lenti játéktér. A „hazaiak" végül 1-0-ra nyertek a mezőnyfölényben játszó fürdővárosiak ellen, ezzel a 7. játéknapot követően továbbra is százszázalékos mérleggel rendelkeznek. Az Andráshida magabiztosan győzte le 3-0-ra a Nagykanizsát, míg a tavalyi ezüstérmes Gellénháza Teskándról távozott három ponttal. Ezeken a mérkőzéseken is ott volt fotóriporterünk.

De nem csak a megyei élvonalban voltunk jelen, a harmadosztály találkozóiról is készültek képek. A Közép-csoportban a Bagod-Vaspör-Ozmánbük mérkőzés fotói közül válogattunk, ahol a hazaiak nagyarányú, 8-1-es győzelmet arattak. Az Északi-csoport izgalmasra sikerült párharcát, a Nagylengyel-Zalaháshágy (3-2) meccseken készült képeket sem hagyhattuk ki az összeállításból.

Gergely Szilárd a másodosztály Déli-csoportjának rangadójáról, a Zalakomár-Tófej találkozóról készített képeket számunkra, ahol két eddig veretlen csapat mérkőzésén a hazaiak 2-0-ás győzelemmel örvendeztették meg szurkolóikat.

Nagy volt a csata a Nagylengyel–Zalaháshágy (3–2) mérkőzésen, képünkön Halász Péter és Vaspöri Tamás (kék-fehérben) esik el a labdáért folytatott küzdelemben

Sebők József fedezi Rácz István mellett a labdát a Lenti–Hévíz találkozón a megyei élvonalban

A vaspöri Háder András rúgja el a labdát a bagodi Kiss Zsolt elől

A nagykanizsai Bene Gábor és Baráth Martin (88) ugrik fel fejelni a 3–0-ás hazai győzelemmel végződő Andráshida–Nagykanizsa meccsen

A gellénházai Nikitscher Norbert (balra) fedezi a labdát Torontáli József mellett a Teskánd–Gellénháza mérkőzésen

A hévízi Hetesi Patrikot cselezi ki Horváth Péter (balra) a hét végi Lenti–Hévíz (1–0) találkozón

A zalakomári Horváth János (középen) vezeti a labdát a Zalakomár–Tófej (2–0) rangadón a II. osztályban

A nagylengyeli játékosok ünneplik a 3. gólt a Zalaháshágy ellen

A teskándi Németh Péter (balra) veszi át akrobatikus mozdulattal a labdát a Gellénháza elleni, 2–0-ra elvesztett bajnoki mérkőzésen

Zala megyei labdarúgó harmadosztály - A Miklósfa továbbra is százszázalékos délen, Nyugaton csak a Nova nyert hazai pályán

Zala megyei II.: a Zalakomár nyerte a veretlenek csatáját

Megyei I.: Először győztek a szepetnekiek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!