Foci

2014.11.19. 14:40

Fölényes egerszegi siker a nőknél

Zalaegerszeg - A női labdarúgó NB II utolsó őszi fordulójában rendezték meg a zalai rangadót. A találkozón fölényes ZTE FC-siker született a kanizsaiak ellen és a kék-fehérek a tabella élén zárták az őszi fordulókat.

ZTE FC–NTE 1866 5-0 (2-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Aczél.

ZTE: Fülöp – Pete, Széplaki, Szabó – Kerkai, Luczi, Vincze, Lempeg ( Gángó) – Király, Szegedi, Gáspár (Lukács). Edző Kostorják Zsolt.

NTE: Balogh – Balassa, Somogyi, Szabó, Kanizsai – Tarsoly K. (Takács P.) Horváth, Takács D. Szollár- Halász (Tarsoly A.), Hozlár (Vittman). Edző: Benedek József.

Gólszerzők: Király (2), Gáspár, Szegedi, Kerkai.

Jók: a teljes hazai csapat, ill. Horváth E., Takács D.

 

A ZTE FC tagjai a mérkőzés előtt a pénzadományt nyújtottak át a kanizsaiaknak. Méghozzá annak apropóján, hogy a vendégek egyik korábbi játékosának a kislánya súlyos beteg, és a gyógyulását igyekeztek elősegíteni az egerszegiek ezzel az adománnyal.

A mérkőzés első 30 percében jól tartotta magát a kanizsai együttes. A ZTE egy bombagóllal megszerezte a vezetés, majd a játékrész hajrájában tovább növelte előnyét a vendéglátó. Szünet után is az egerszegiek akarata érvényesült, és a hazaiak megérdemelten nyerték a zalai rangadót. A ZTE FC újabb győzelmével őszi bajnokként zárt, de az évnek még nincs vége: egy fordulót előrehoztak tavaszról: a ZTE FC vasárnap a PVSK-t fogadja, míg az NTE 1866 ugyanezen a napon a PMFC vendége lesz..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!