Foci

2015.08.02. 17:56

Gólzáporos mérkőzéseket hozott a Négy Város Labdarúgó Torna

Lenti - A házigazdák győzelmével ért véget a 36. alkalommal megrendezett Négy Város Labdarúgó Tornája.

Korosa Titanilla

A kétnapos sportrendezvényen az 1979-ben városi rangot kapott négy település - Celldömölk, Körmend, Barcs és Lenti - csapatai küzdöttek a torna győzelemért. Az előzetes sorsolást követően szombaton két mérkőzésre került sor. Az elsőn a Celldömölki VSE 2-1 arányban nyert a Körmendi FC ellen, majd a házigazda Lenti TE 16-0-ás, fölényes győzelmet aratott a Barcs gárdája ellen.

Vasárnap délután a helyosztókon a bronzéremért a barcsiak csaptak össze a Körmenddel. A mérkőzésen végül 13-1-es körmendi győzelem született. A döntőt a vasárnapi találkozók győztesei, a Lenti TE és a Celldömölk csapatai játszották, végül a félidőben egy góllal vezető lentiek 3-0 arányban diadalmaskodtak a vasi együttes előtt, így hosszú idő után újra elhódították a tornagyőzelemért járó kupát.

 

A torna színvonalas, jó iramú, gólzáporos mérkőzéseket hozott, kiváló egyéni teljesítményeket láthatott a közönség. Emellett jó felkészülési lehetőséget is biztosított a csapatok számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!