Foci

2012.03.26. 07:20

Gólzáporral állt az élre a Csesztreg

A 18. forduló szombati felvezetésén remek játékkal győzött Egerszegen a Tungsram ellen a Szepetnek. Vasárnap Kiskanizsán folytatódott délelőtt a forduló, ahol alacsony színvonalú meccsen egy szép Csóka fejessel győzött a Semjénháza. Nem volt gólszegény a Napred-Pókaszepetk derbi, hiszen a hazaiak hét góllal terhelték Fullér hálóját. Győzött a Hida Gellénházán, ezzel továbbra sem tud nyerni Kovács Imre irányítása alatt az újonc. Az Egervár bravúros döntetlenre végzett a Szentgróttal szemben, míg Lentiben meglepetésre győzni tudott a Miklósfa. A Csesztreg újabb fölényes hazai győzelmével átvette a vezetést a tabellán. A tudósítás folyamatosan frissül. Eredmények.

Urbanics Pál

Z. Becsali-Tungsram LSE - Szepetnek SE 1-4 (1-4)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Szente.

Z. Tungsram: Lepár - Goldfinger (Erdélyi), Salamon, Gulyás, Kiss, Szekeres, Horváth Z. (Sárközi), Farkas, Lukács (Dömötör), Orbán (Németh), Horváth B. Edző: Lepár Attila.

Szepetnek: Csáki - Kovács (Lenner), Farkas, Balázs, Kalinics (Varga) Luki (Kékesi), Mercigány (Szabó), Sáfrán, Szalai D., Takács (Nagy), Szalai I. Edző: Iványi Lajos.

Remek idő fogadta a pályára lépő csapatokat, ami valószínűleg a vendégeket dobta fel jobban, hiszen a 6. percben már vezettek is Sáfrán találata után. A Tungsramnak nem volt ideje összekapni magát, hiszen a 12. percben egy félfordulatból leadott Szalai löketet követően már kettővel ment a Szepetnek. A 19. percben aztán szinte a semmiből lőtt gólt a hazai gárda, amikor egy bal oldali szögletet követően Orbán Szilárd nyúlt bele a labdába, ami annyira meglepte Csáki kapust, hogy már csak a gólvonal mögül tudta kiütni: 1-2. Mozgalmas meccs volt tehát, és még korántsem volt vége. Pár perc múlva ugyanis Horváth Balázst ütötte el Csáki kapus a 16-oson belül, büntetőt rúghatott a Tungsram. Kimaradt, ugyanis Horváth Zoltán 11-esét Csáki előbb kivédte, az ismétlésből pedig a felső lécet találta telibe az ítéletvégrehajtó. A 35. percben Salamon is szabálytalan volt a büntetőterülteten belül, Kalinics pontosabban célzott, 11-esével 1-3-ra alakítva az eredményt. Három percre rá megfogyatkozott a Tungsram, hiszen a második sárgáját begyűjtő Salamon Róbert mehetett zuhanyozni. A félidő slusszpoénja a 42. percben érkezett, amikor egy bal oldali beadást követően Sáfrán elkönyvelte második találatát is: 1-4.

A második játékrészben akár több gólt is lőhetett volna a Szepetnek, de mindent kihagytak a vendégek. Beleértve ebbe egy büntetőt is, amit az egyébként remekül játszó Szalai Dániel lőtt fölé. A Szepetnek győzelme teljesen megérdemelt volt, a hazai közönség pedig arról beszélt a derbi végén, hogy érthetetlen miért állnak a tabella második felében Iványi Lajos tanítványai. Az egerszegi meccset végignézve magam sem értem...

Gólszerzők: Orbán, ill. Sáfrán (2), Szalai D., Kalinics.

Jók: Horváth B., illetve Sáfrán, Szalai D., Csáki.

Kiállítva: Salamon (Z. Tungsram).

Ifjúsági: Z. Tungsram - Szepetnek 2-0.

Kiskanizsai Sáskák SE - Semjénháza SE 0-1 (0-1)

Kiskanizsa, 100 néző. Jv.: Dávid.

Kiskanizsa: Munkácsi - Kálovics (Ganzer), Gyulai, Szántó (Farkas), Németh G., Csordás, Németh R. (Kálcsics), Horváth, Szelei, Lakics, Rajnai. Edző: Ifjovics Ferenc.

Semjénháza: Benkő - Hollender, Mulasics, Csóka, Nagy, Kuzma, Mód, Kónya, Kocsis (Tóth Z., Kovács S.), Kovács B. (Beke), Stropka. Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Mindkét csapat megerősödött a téli szünetben, így bizakodva várták a felek a találkozót. Sajnos nem kerekedett jó mérkőzés a dologból, hiszen jobbára a középpályán "gyilkolták" egymást a csapatok, igazán nagy gólhelyzetet pedig csak egyet láthattunk, igaz abból rögtön gól is lett... A 13. percben Mód végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, a remekül kanyarodó labdát mesterien csúsztatta meg Csóka Zsolt, a játékszer pedig Munkácsi kapujának jobb alsó sarkában kötött ki. Több találat nem született az alacsony színvonalú mérkőzésen, de láthattunk egy kiállítást, valamint egy kisebb nézőtéri "balhét", ami kárpótolt minket az elmaradó izgalmakért...

Gólszerző: Csóka.

Jók: senki, ill. Hollender, Csóka.

Kiállítva: Kónya (Semjénháza).

Ifjúsági: Kiskanizsa - Semjénháza 4-1.


Szakony Attila képgalériáját IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Evo-Komplex Egervári TE - Zalaszentgróti VFC 1-1 (1-1)

Egervár, 200 néző. Jv.: Vass Zs.

Egervár: Németh - Cséve, Papp, Pilisi, Dömötör, Illés (Bogdanovics), Bognár, Varga Sz., Szente, Csalló (Krajczár), Bencze. Játékos-edző: Bencze Péter.

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Balogh A., Hajmási, Éder, Balogh Z., Ferenczi, Kovács (Fodor), Komoróczi, Virágh (Geyer), Varsányi, Tóth D., Horváth. Edző: Rózsa László.

Jó iramú mérkőzésen igazságos pontosztozkodás. Ezzel a döntetlennel először veszített pontot Rózsa László edzősködése alatt a Zalaszentgrót.

Gólszerzők: Bencze, ill. Virágh.

Jók: Papp, Pilisi, Bencze, Dömötör, ill. Kovács, Éder.

Ifjúsági: Egervár - Zalaszentgrót 0-14.

Gellénháza Farkas Pálinka - Tarr Sprint Andráshida SC 0-1 (0-0)

Gellénháza, 100 néző. Jv.: Husz.

Gellénháza: Dóra - Friss, dr. Matus (Magyar), Farkas, Miklós  Bakos, Simon, Nyári (Borsos D.)  Varga (Szegleti), Koczor, Dávid. Edző: Kovács Imre.

Andráshida: Osbáth - Török, Rohonczi (Tóth D.), Dobos (Majer), Horváth  Szíjártó, Varga, Tóth L. (Kovács B.)  Sági, Sifter (Kovács L.), Sziráki (Bakonyi). Edző: Dobos Sándor.

A napsütéses, ám kissé szeles időben, nagy csatában, a több helyzetet kidolgozó ASC megérdemelten vitte haza a három pontot a szinte az utolsó pillanatban lőtt góljával. Továbbra is nyeretlen tehát Kovács Imre irányítása alatt a Gellénháza.

Gólszerző: Tóth D.

Jók: Dóra, Friss, Miklós, ill. Török.

Ifjúsági: Gellénháza - Andráshida 2-1.

Lenti TE-Miklósfa SE 1-2 (1-2)

Lenti, 150 néző. Jv.: Kiss N.

Lenti: Papp - Lőrincz, Orbán L., Kancsal, Nagy, Szekeres, Kosár (Takács), Pozsgai (Horváth), Szalai, Völgyi, Kiss (Sebők). Edző: Hermán István.

Miklósfa: Hovánszky - Horváth, Majtán T., Pozsgai, Hajnal, Antalics (Gerencsér), Papp, Orbán I., Verebélyi, Majtán G. (Korpics), László, (Tóth). Edző: Harcz Lajos.

A helyzeteit kihagyó hazai csapat ellen szerencsés vendéggyőzelem.

Gólszerzők: Völgyi, ill. László (2).

Jók: Szalai, Orbán L., ill. Horváth, László, Pozsgai, Orbán I.

Ifjúsági: Lenti - Miklósfa 4-1.


Videó Horváth István:



Műszer Automatika FC Napred - Tóth-Hús Zalagrár Pókaszepetk 7-0 (5-0)

Tótszentmárton, 250 néző. Jv.: Lapat.

Tótszentmárton: Lajkó - Sütő, Grudics, Kovács I., Tislér, Horváth R., Kósa (Kotnyek G.), Markek P. (Plánder), Markek D., Kovács Gy., Kőrösi M. (Kőrösi D.). Edző: Visnovics László.

Pókaszepetk: Fullér - Füzi, Pintyőke, Bertók (Varga Gy.), Tibola, Seres, Száraz, Mondai (Szekeres), Csík, Hemela, Csécs Z. Edző: Németh Ferenc.

Ilyen arányban is megérdemelten nyertek a hazaiak.

Gólszerzők: Kovács Gy. (4, egyet 11-esbő), Kőrösi M. (2), Kőrösi D.

Jók: Kovács Gy. (a mezőny legjobbja), Grudics, Kristóf, Kőrösi M., Kovács I., ill. senki.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Pókaszepetk 4-1.

Femat-Csesztreg SE - Let's do it Technoroll TE 5-1 (3-1)

Csesztreg, 100 néző. Jv.: Halász L.

Csesztreg: Balogh (Pethő II.) - Kasza, Hermán, Molnár, Pászti, Nemsics, Nagy (Kocsis), Szabó Zs., Kiss (Bagó), Szabó P., Pethő I. Edző: Fentős Pál.

Teskánd: Fábián - Milei (Vass P.), Szabó A., Szabó B., Lepár, Zelenkó, Mátyás, Palkó, Gerencsér, Kristóf, Lyes (Farkas, Szekeres). Edző: Jandovics Jenő.

Gólratörő játék, megérdemelt győzelem - amivel átvette a vezetést a bajnokságban a Csesztreg.

Gólszerzők: Pethő I. (3), Nagy, Szabó P., ill. Mátyás.

Jók: Molnár, Nagy, Szabó Zs., Pethő I., ill. Kristóf.

Kiállítva: Szabó A. (Teskánd).

Ifjúsági: Csesztreg - Teskánd 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!