Foci

2016.04.19. 05:22

Győzelemmel kezdte az alsóházi rájátszást a Göcsej SK

Csömörön kezdte az NB I-es futsal bajnokság alsóházi rájátszását a Göcsej SK.

Jóna István

Rubeola FC- Göcsej SK 1-3 (0-1)

Csömör, Csömöri Sportcsarnok

Jv: Baghy Csaba (Tolnay, Horváth)

Göcsej SK: Schmidt, Borsi, Sámson, Apatini, Halmos, Csere: Cseresnyés, Nagy, Tóth, Horváth D., Horváth E., László, Bogyó, Szőke, Kottán, vezetőedző: Korolovszky Gábor

Gólszerzők: Érsek ill., Sámson, Halmos M. (2)

A mérkőzés elején letámadta ellenfelét a zalai csapat és ez kellően megzavarta a hazaiakat. Az első percekben többször a hazai kapus és a kapufa mentette meg a góltól a Csömört. Az 5. percben Sámson Zoltán szerezte meg a vezetést a Göcsejnek. A rúgott gól kicsit elbizakodottá tette a vendégeket és magukra engedték a vendéglátókat, akik többször is veszélyeztették Schmidt Gábor kapuját. A kapus többször is bravúrral védett. A félidő második felében átvette az irányítást a Göcsej SK és tovább növelhette volna előnyét, ha pontosabban játsszák végig az emberelőnyös helyzeteiket.

A második félidőt mindjárt a középkezdés után góllal kezdték a vendégek. Ezúttal Halmos Máté talált be, hosszú idő után. A folytatásban is a vendégek uralták a játékot és a 30. percben Halmos újabb góljával már 3-0-ra vezettek. A végére kicsit kiengedtek a zalaiak és így a vendéglátók is szerezhettek egy becsületgólt.

Bagó Gábor: - Nehéz mérkőzésre készültünk, de bíztam a fiúkban. A letámadásos taktikánk bevált és kellően megleptük ellenfelünket. A mérkőzés nagy részében mi irányítottunk, és ha jobban kihasználtuk volna a helyzeteinket, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

A forduló másik találkozóján: 1988 Déli FC - Aramis SE 2-7 (1-1)

A Göcsej SK célja tehát az NB I-es tagság megőrzése, ami felé ezzel a győzelemmel is egy újabb lépést tettek. Pénteken újabb idegenbeli találkozóval a Vasas ellen folytatják a rájátszást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!