Foci

2017.01.25. 17:55

Lütyőt segítették a teremtornával

Zalaegerszeg - A hét végén harmadik alkalommal rendezte meg az Ultras Zalaegerszeg szurkolói csoport azt a jótékonysági teremtornáját, melynek célja társuk, Tóth Péter gyógyulásának segítése volt.

Kerkai Attila

Az eseménynek harmadik éve védnöke Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Böjte Sándor önkormányzati képviselő is, akik személyesen is megtekintették a küzdelmeket. Az Ultras Zalaegerszeg csoport nevében Fehér Tamás tájékoztatásképp elmondta, hogy az idén csoportjuk fiatalabb generációja vállalta szervezést, amit kitűnően megoldottak, s minden elismerésük ezért nekik. Összesen 15 csapat nevezett a tornára, többségében zalaegerszegiek, de érkeztek Ferencváros- és Lendva-szurkolók is.

Az Ultras Zalaegerszeg szurkolói csoport tagjai, akik megnyerték a minapi tornát
Fotó: Ultras

A Landorhegyi-iskola tornatermében sok szoros és parázs mérkőzést láthattak a kilátogatók. A döntőben az Ultras Zalaegerszeg csapata találkozott a Sport Tourral, s végül nagy küzdelemben győzedelmeskedett a tornát szervező Ultras Zalaegerszeg. A 3. helyet a Kemendollár szerezte meg.

Tombolát is vásárolhattak a nézők, melyen a ZTE FC által felajánlott értékes nyereményeket vihették el a szerencsések. Összességében egy nagyon jó hangulatú torna jött össze ismét, amihez mindenki hozzátett valamit, ezzel szolgálva egy nemes célt, Tóth Péter, vagy ahogy társai szólítják, Lütyő segítését. Az Ultras köszönetét fejezi ki minden támogatónak, felajánlónak, résztvevőnek és a tornára kilátogatónak, hogy hozzájárultak az esemény sikerességéhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!