Foci

2015.07.21. 16:54

Jövőre is a dobogós helyezés megszerzése a cél a Tormafölde csapatánál

A megyei labdarúgó-bajnokságok aranyérmeseit bemutató sorozatunk utolsó részében a Tormafölde vezetőedzőjét kérdeztük a 2014-2015-ös szezonról és a jövőbeli tervekről.

Bozó Péter

– Nagyon jól sikerült az őszi szezonunk, szerintem játékban is és mindenféle szempontból nagyon jók voltunk, mindössze egyetlen alkalommal szenvedtünk vereséget és kétszer játszottunk döntetlent – tekintett vissza a 2014-2015-ös szezonra Polgár Krisztián, a Tormafölde szakvezetője. – Tavasszal az első három fordulóban két nagy pofonnal kezdtünk és bár utána azért nyertünk párszor, a játék meg sem közelítette az őszit. Talán két meccsen játszottunk jól, a Csömödér és a Lovászi elleni meccsen, a többin számomra elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottunk. Tudom, ez furcsán hangzik egy bajnokcsapat edzőjétől, de ez így volt sajnos. Igazából egy kis szerencsével sikerült a bajnoki cím, hiszen a vetélytársak (a Nova és a Zalabaksa) valahol mindig buktak egyet, ami nekünk kedvezett, így végül győztesen jöttünk ki ebből a hármas versenyfutásból. Nálunk igazán kimagasló tudású játékosok nincsenek, mint a vetélytársainknál, de talán egy kicsit csapatként jobban funkcionáltunk, mint ők. A csapat gerince megmarad, 1-2 játékost igazolunk, illetve várhatóan hárman távoznak, köztük olyanok, akik kevesebb lehetőséget kaptak, így megpróbálják máshol a játékot. Sajnos a falunak, az egyesületnek, illetve a szponzoroknak nincs pénze a magasabb osztályban indulásra, így marad a megyei III. vonal. Jövőre mindenképp az első háromban szeretnénk végezni. Az erőviszonyok szerintem nem változnak a Keleti-csoportban, marad az a 3-4 csapat, akik között eldől a bajnoki cím. A Zalabaksa mellett a Csesztreg II és a Lovászi az, akikről úgy gondolom, hogy bele tudnak szólni a dobogós helyezésekbe, de lehet, hogy lesz egy-két fekete ló a mezőnyben.

Első sor: Nagy Norbert, Varga Mihály, Orbán Krisztián, Varga Dániel, Rónási Dániel, Boa Roland, Dunai Dániel, Polgár Szabolcs, Bedő Zsolt, Gazdag Tamás, Kovács Szilárd. Hátsó sor: Maturicz Ottó, Lelkes Olivér, Barbalics Benjamin, Horváth Bálint, Koczfán Balázs, Horváth Bálint, Maturicz Máté, Horváth Máté, Varga Gergő, Makaró Renátó, Horváth László egyesületi elnök, Polgár Krisztián. A képről hiányoznak: Bedők Tamás, Dénes Miklós, Eger Tibor. Fotó: Tormafölde SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!