Foci

2014.07.15. 16:54

Koller Zoltán az új vezetőedző a bajnoknál

Zalaegerszeg – Hétfőn a Zala megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmese, a Hévíz SK elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

Zalai Hírlap

A csapat célja idén is a bajnoki cím megszerzése. Heti négy edzéssel és két edzőmérkőzéssel folytatják a munkát és a megyei bajnokságban indulnak újra a Hévíz együttesénél. A következő szezonnak már új vezetőedzővel, Koller Zoltánnal vág neki a bajnokcsapat, vele 2014. december 31-ig szóló szerződést kötött a klub.

– Bajnokok lettünk, de ez nem jelentett automatikus feljutást az NB III-ba. Az osztályzón a Vác jobbnak bizonyult és tudomásul véve az MLSZ döntését a Zala megyei bajnokságban folytatjuk – mondta el Damina László, a klub szakosztályvezetője. – Célunk az újabb bajnoki cím elnyerése lesz és mindent megteszünk azért, hogy ami az idén nem sikerült, az egy év múlva bekövetkezzen és az NB III-ban folytathassuk. Napokon belül kialakítjuk a végső keretünket.Ahogy azt tegnapi számunkban megírtuk, a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 64 közé jutásért a Hévíz ellenfele az NB I bronzérmese, a Ferencvárosi TC lesz. A találkozó dátuma is megvan, az NB I első fordulója miatt nem hét végén, hanem szerdán, augusztus 13-án rendezik meg a mérkőzést a meg-újult hévízi sportpályán, a pontos időpont egyeztetés alatt van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!