Foci

2016.08.12. 14:20

Kostorják Zsolt fájó szívvel, de elköszön

Zalaegerszeg - Váratlanul változás történt a ZTE FC-Angels női labdarúgó csapatánál, ugyanis Kostorják Zsolt vezetőedző távozik az együttestől, aki a Mosonmagyaróvár NB II-es (férfi) csapatánál kapott új feladatot.

Kerkai Attila

A ZTE FC NB II-es női együttese készül a bajnoki rajtra, s ebből a szempontból is váratlan, hogy távozik a vezetőedző. A miértre Kostorják Zsolt maga adott választ.

- Megkerestek Mosonmagyaróvárról, hogy kapusedzőt keresnek - kezdte ezzel válaszát a távozó tréner. - Tudni kell erről, hogy rendelkezem nemzetközi kapusdiplomával az országban nagyjából negyven szakemberrel együtt. Ez egy olyan lehetőség volt, hogy nem szerettem volna kihagyni, annak ellenére, hogy a ZTE női csapatánál is nagyon elszántan dolgoztam, és továbbra is szorítok a lányoknak. A klub vezetőitől is azt kértem, hogy a női vonalat vigyék tovább. Fájó a búcsú, de most ezt meg kellett lépnem.

Kocsárdi Gergely, a ZTE FC klubmenedzsere érdeklődésünkre elmondta, keresik az utódot a női csapat élére. Mindenképpen folytatják a munkát, annál is inkább, hiszen kiemelt női műhely minősítést kapott a ZTE FC, s jónéhány követelménynek meg kell felelni ehhez. Például bővíteni kell az utánpótlás korú játékosok létszámát, s folyamatosan dolgoznak ezen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!