Megye I.: a Nagykanizsa az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát Pókaszepetken

2016. március 06., 19:39 szerző: Bozó Péter fotós: Pezzetta Umberto
komment
A megyei labdarúgó I. osztályban a 15. fordulóval folytatódtak a küzdelmek. Nyert a listavezető Csesztreg és továbbra is 1 pont az előnye az őt üldöző Hévíz együttese előtt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hévíz-Szerszámsziget-Zalalövő 4-0 (1-0)

Hévíz, 100 néző. Jv.: Vizi I.

Hévíz: Balogh - Herbály, Fisli, Mayer, Rácz, Szi-Péter (Karvalics), Czibor, Szántó (Giber), Nagy (Horváth), Nedelkó, Pálfi (Karakai). Edző: Lendvai Miklós.

Zalalövő: Molnár - Szőke, Altinger, Csáki, Cseresznyés (Tóth Á.), Tóth B., Zsoldos. Nagy, Kaszás (Kellner), Mavolo, Darabos (Kiss). Edző: Ostrom János.

A zalalövői Csáki József (3) szabadít fel a szombati Hévíz–Zalalövő találkozón, amely a hazaiak magabiztos győzelmével végződött

A forduló egyik rangadóján a meglepetésnek tűnő 4-0-ás eredmény ellenére a hazai csapat teljesen megérdemelten nyert ilyen arányban is a mérkőzésen mindössze egy helyzetig jutó Zalalövő ellen.

Gólszerző: Nedelkó (2), Pálfi, Herbály.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

 

Femat Csesztreg-Semjénháza 2-1 (2-1)

Csesztreg, 100 néző. Jv.: Vincze G.

Csesztreg: Fábián - Kasza, Bene, Elek, Horváth R. (Szalai), Nagy N., Nemsics (Pál), Negy R. (Szekeres), Pethő (Nagy G.), Horváth M., Kiss. Edző: Fentős Pál.

Semjénháza: Szőke - Latin, Kocsis, Orbán, Kuzma, Szollár, Kovács, Kapuvári, Nagy (Mercigány), Sifter, Papp. Edző: Markek István.

A 20. percben Kiss Balázs a 16-osról lövésre szánta el magát, a labda az egyik védőt érintve jutott a kapuba. Nem sokkal később Nemsics Balázst a büntetőterületen belül szabálytalanul szerelték, a jogos 11-est Nagy Norbert értékesítette. A félidő vége előtt szépítettek a vendégek: egy előreívelt szabadrúgás után Szollár Norbert fejelt a kapuba. A második játékrészben a küzdelem dominált, a csapatoknak nem sikerült gólt szerezni, így az eredmény már nem változott.

Gólszerzők: Kiss, Nagy N. (11-esből), ill. Szollár.

Jók: Elek, Nagy N., ill. Orbán, Kuzma, Szollár, Kapuvári.

U19: Csesztreg-Semjénháza 14-0.

 

Szepetnek-Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák 3-2 (3-2)

Szepetnek, 160 néző. Jv.: Kondákor P.

Szepetnek: Horváth G. - Rákhely, Németh, Grabant, Fuisz, Kalinics, Bilák, Kollár (Anger), Nagy (Horváth J.), László, Cs. Horváth. Edző: Grabant János.

Kiskanizsa: Munkácsi - Csordás, Ganzer, Ötvös, Kálovics (Horváth G.), Földesi (Horváth Zs.), Piecs (Póka), Kovács, Dolmányos, Kálcsics, Lukács. Edző: Sneff Ferenc.

A hazai támadások közepette váratlanul a vendégek egy jól eltalált lövéssel vezetést szereztek, majd egy jogos 11-esből egyenlített a hazai csapat. A félidő hajrájában egy óriási szabadrúgásgóllal ismét a Kiskanizsa került előnybe, de két percen belül ismét jött a szepetneki egyenlítés. Nem sokkal később egy mintaszerű támadást követően egy öngóllal a vezetést is megszerezték a hazaiak. A második félidőben a Szepetnek eldönthette volna a mérkőzést, de a helyzeteit kihagyta, így az utolsó percig nyílt maradt a találkozó. Összességében a több helyzetet kialakító szepetnekiek megérdemelt győzelmet arattak a sportszerű vendégek felett a küzdelmes, hajtós, mély talajú összecsapáson.

Gólszerzők: Kalinics (11-esből), Grabant, Ötvös (öngól), ill. Kovács, Piecs.

Jók: Cs. Horváth, Rákhely, Grabant, Kollár, ill. Csordás, Piecs, Kovács.

U19: Szepetnek-Kiskanizsa 5-2.

 

Lets Do It Technoroll Teskánd-Letenye 2-1 (1-1)

Teskánd, 50 néző. Jv.: Lapath D.

Teskánd: Vas - Major, Magyar, Palkó, Toplak, Szabó Cs., Zsuppán, Hadrik (Sopronyi), Luki (Standi), Németh N., Gángó (Millei). Edző: Mándli Péter.

Letenye: Gyulai - Kovács Á. (Varga J.), Sánta, Kiss M., Horváth M., Kiss Á., Kovács K., Őri, Turi (Leon), Varga B., Pap (Zsohár). Edző: Kiss István.

Mély talajú pályán, küzdelmes mérkőzésen a több helyzetet kialakító hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Gólszerzők: Németh N. (2), ill. Kovács K.

Jók: Németh N., Major, Hadrik, Toplak, ill. Gyulai, Kovács K.

U19: Teskánd-Letenye 2-1.

 

Csács-NSE-Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót 0-1 (0-1)

Nemesapáti, 200 néző. Jv.: Bilicz A.

Csács-NSE: Kozma - Szegleti, Somogyi, Éder, Csik Z., Horváth P., Lepár, Csongár, Sági (Németh A.), Horváth A. (Lukács L.), Mihalecz. Edző: Kovács Imre.

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Gulyás G., Fodor A., Gájer F., Horváth B., Tóth R., Ferenczi D., Németh A., Kónya M., Vasas G., Tóth D. (Gulyás P.). Edző: Szarka Péter.

A vendégek a 8. percben szerzett góllal elvitték a három pontot Nemesapátiból. A hazaiak gratulálnak a Zalaszentgrót csapatának.

Gólszerző: Tóth R.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

U19: Csács-NSE-Zalaszentgrót 1-2.

 

Zalagrár Pókaszepetk-Nagykanizsa 0-2 (0-2)

Pókaszepetk: Gál - Cseke (Pintyőke), Száraz, Lovrencsics, Goldfinger (Büki), Kovács M. (Pethő), Lukács, Toplak (Csécs), Horváth A., Bertók (Huszár), Hemela (Viola). Edző: Lepár Attila.

Nagykanizsa: Osbáth - Kotnyek, Papp, Schuller, Hóbor, Orbán (Novák), Rácz, Völgyi, Horváth B., Péntek, Gyepes (Bene). Edző: Gombos Zsolt.

Az első félidőben a vendégcsapat eldöntötte a három pont sorsát. A második játékrészben a pókaszepetkiek hiába küzdöttek hősiesen, gólt nem tudtak szerezni a Nagykanizsa együttese ellen.

Gólszerzők: Péntek, Kovács M. (öngól).

Jók: Horváth A., Lovrencsics, ill. az egész csapat.

 

Olajmunkás Gellénháza-Lenti TE Sport 36 1-3 (0-2)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Jakab B.

Gellénháza: Dóra - Horváth B., Keszei, Balogh, Pintér, Szép (Dömötör), Nikitscher (Bagó), Szabó, Bognár (Bencze), Horváth L., Odonics. Játékos-edző: Bencze Péter.

Lenti TE: Balogh B. - Fehér, Kozári, Czigány, Sárkány (Hermán), Horváth Sz. (Balogh R.), Kondákor, Kiss (Farkas), Horváth I., Völgyi (Sebők), Horváth D. Játékos-edző: Sebők József.

Gólszerzők: Odonics, ill. Horváth D., Kozári, Sebők. Jók: Odonics, Keszei, ill. az egész csapat. U19: Gellénháza-Lenti TE 1-9.

A Gellénháza gólszerzője, Odonics Péter (kékben) veszi át a labdát a vendégek 16-osán belül

A gellénházai pálya állapota miatt került műfűre ez a mérkőzés, ahol már a 7. percben betalált a vendégek üresen hagyott csatára. A meccs vége felé ugyan az egyenlítésért küzdött az Olaj, ám ezen a napon sokkal erősebbek, gyorsabbak voltak a lentiek. A 90. percben Sebők József biztosította be találatával csapata megérdemelt győzelmét.

Bozó Péter

2016. március 06., 19:39 szerző: Bozó Péter fotós: Pezzetta Umberto

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...