Foci

2015.11.15. 15:44

Öt gólt kapott Győrben a Tarr Andráshida, négyet pontrúgás után

Győr – A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida együttese sikertelen kirándulást tett Győrbe, hiszen 5-0-ra kikapott.

Kerkai Attila

ETO FC Győr–Tarr Andráshida 5-0 (2-0)

Győr, ETO Park, 1200 néző. Jv.: Berényi (Temleitner, dr. Horváth K.).

Andráshida: Horváth M. – Baráth, Török, Major, Varga M. (Kalamár) – Mavolo, Tóth B. (Pesti) – Szegleti, Horváth T., Polareczki (Pajor) – Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

Szegleti (balról) és Köles fejpárbaja a győri találkozón

Ennél sokkal jobb és szorosabb mérkőzésben bíztak a zalaiak, hiszen jól szerepelnek az ősszel és csak két pont választotta el őket a győriektől. Viszont már a 10. percben 2-0-ra vezetett az ETO Nagy és Mayer góljaival. Ekkor kezdett éledezni a zalai együttes és a 25. percben Szegleti 15 méterről találta el a kapufát. Mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfél volt az Andráshida, de a kapu előtt nem volt elég határozott. A 40. percben Szegleti háromszor is lőhetett, de mindig blokkolták a labdát a védők. A második játékrész elején büntetőből a hazai előny, Weitner nem hibázott, aztán Mayer és Weitner következett. Jó: Horváth T. Dobos Sándor: „Vereségünk jogos, de a mértéke túlzó, ha a játék képét nézzük. Négy gólt kaptunk pontrúgásból, ez az, ami bosszant, mert ez nem jellemző ránk. Sajnos a kapuknál – elöl és hátul – nem voltunk ma élesek."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!