Foci

2016.08.12. 14:17

Szombaton rangadó Csesztregen

Csesztreg/Lenti - A hét végén kezdődő megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának küzdelmeiben egyből szomszédvári rangadót láthatnak a nézők, Csesztregen a Lenti TE vendégeskedik szombaton 17.30-tól.

Kerkai Attila

- A nyári szünetben nem történt különösebb változás a keretünkben, és talán a szemléletünkben sem: továbbra is harcos, fegyelmezett csapatunk lesz - jelentette ki Fentős Pál, a Csesztreg trénere. - Biztos, hogy jó meccs lesz, sok nézővel. Egy ilyen rangadó megmozdítja a térség sportszerető barátait. Vendégeink meghatározó tudású gárdával rendelkeznek, biztosra vehető, hogy az élbolyban végeznek, ezért nagy csatára számítok.

Hasonlóan gondolkozik Sebők József, az Lenti TE trénere is.

- Mindig jó meccseket játszottunk a szomszédvárban, de egy kicsit keserű a szám íze, mert többnyire nem olyan eredmény született, ami számunkra kedvező - fogalmazott a hajdani válogatottból lett szakvezető. - Tavaly kifejezetten rosszul kezdtük a bajnokságot, talán most sikerül majd pontot, pontokat szereznünk. Ehhez viszont nagyon jó teljesítménnyel kell kirukkolnunk, mert a Fentős-legénység a megyei első osztály egyik kulcscsapata. Az elmúlt években sok borsot törtek az orrunk alá. Szurkolóink támogatása mellett jó lenne végre javítani a mérlegünkön.

Tavaly ősszel is Csesztregen találkozott a két csapat, és akkor is izgalmas, fordulatos meccset játszottak, 5-2-es hazai sikerrel Fotó: Szekeres Péter

Több izgalmasnak ígérkező csata mellett szépszámú nézősereget vonzhat még a szombati Zalalövő-Nagykanizsa mérkőzés is. Az összecsapás külön pikantériája, hogy több lövői alapember is a dél-zalai városba igazolt. Bemutatkoznak az újoncok is, a Gyenesdiás a Csács-NSE gárdáját, a Türje a Kiskanizsa csapatát fogadja szombaton, a zalakomáriak pedig vasárnap a Gellénházát látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!