Foci

2015.05.02. 17:58

ZTE FC: gólzáporos mérkőzésen vereség

A női NB II-es labdarúgó bajnokság rájátszásának első fordulójában, hazai pályán kilenc gólos mérkőzésen kapott ki a zalai együttes, így messze került az NB I-től.

Zalai Hírlap Sport

ZTE FC – Bp. Honvéd  4-5 ( 2-2)

Zalaegerszeg, 400  néző. Jv.:  Kondőkor.

ZTE: Fülöp – Góczán (Lempeg),  Széplaki, Pete, Szabó -  Lukács,  Luczi ( Harmath ),  Szegedi, Kerkai – Király ( Szollár),  Gáspár. Edző: Kostorják Zsolt.

Zalai  gólszerzők: Gáspár (2), Kerkai (2).

Fotó: Katona Tibor

A mérkőzés előtt Kocsárdi Gergely klubigazgatótól és Dézsi Attilától,  az utánpótlás technikai vezetőjétől vették  át a ZTE játékosai az ezüstérmeket. A zalaiak az NB II Nyugati csoportjában a  második helyen végeztek. A mérkőzés első félidejében felváltva vezettek  a csapatok. Szünet után  a ZTE fölényben játszott, a vendégek viszont remekül használták ki  a zalai védelem hibáit három góllal is  elhúztak. A   házigazdák  a hajrában  szépítettek.

A mérkőzés összképe  alapján a ZTE döntetlent érdemelt volna. A hazaiak vereségükkel búcsút mondhatnak az NB I-es álmoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!