Gazdaság

2017.03.24. 13:21

A technológia korszakának legjobb pénzkereseti módszere: bináris opciók

A 20. század technológiai fejlődése nagyobb jelentőségű és sokkal gyorsabb volt, mint az azt megelőző 19 század innovációi együttesen. Nincs okunk azt feltételezni, hogy a 21. század ne hordozna magával hasonló újításokat és fejlődést. Alkalmazkodunk kell az eljövendő új korszakhoz, hiszen a régi módszerek hamar a múlt homályába vesznek. Korábban, a világgazdaság alapját a mezőgazdaság biztosította, majd jött az ipar, manapság pedig a szolgáltatások vannak reflektorfényben. A befektetési iparág, életünk egyéb területeihez hasonlóan, jelentős változáson megy át. Az kőolaj és a földgáz az ingatlanpiaccal együtt folyamatosan hanyatlik, korántsem képvisel olyan pénztömeget, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A világ új erőforrások után kutat, ehhez hasonlóan, az emberek is új befektetési lehetőségekre vágynak, amelyek progresszíven, innovatív módon ragadják meg jelenkorunk befektetési piacát.

Steve Jobs (Apple), Mark Zuckerberg (Facebook) és Jack Ma (Alibaba Group) mind az innovációiikkal kerestek vagyonokat. Nagy különbség van az innováció és a találmány között – az innováció valamilyen meglévő jelenség vagy tárgy továbbfejlesztése és feljavítása, míg a találmány egy teljesen új termék, amely korábban nem létezett. Legtöbbünk nem a fentebb említett 3 személyhez hasonló géniusz, de mindannyian képesek vagyunk hasznot húzni az új, innovatív befektetési módszerekből. A pénzügyek és a befektetések lassan teljes mértékben online történnek, végtére is, nem mindenki él a Wall Street-en; ma már azonban az otthonunk elhagyása nélkül kereskedhetünk a részvénytőzsdén. Hadd mutassuk be a piac legújabb forradalmi vívmányát, a bináris opciós kereskedést.

Hogyan kereskedhetünk bináris opciókkal a részvénytőzsdén?

A bináris opció egy viszonylag új kereskedési lehetőség, amellyel mindössze annyi a teendőnk, hogy meghatározzuk, véleményünk szerint vajon a választott eszköz árfolyama csökkenni vagy nőni fog-e. Nincs szükség az árváltozás nagyságának meghatározására, egyedül az elmozdulás irányát kell pontosan eldöntenünk. Ezután, ha az árfolyam ténylegesen a jóslatunk szerint változik, nyereséget termelünk, ellenkező esetben, elveszítjük a befektetett összeget. Csupán ez a két végkifejlet létezik a bináris opciós kereskedés esetében. A potenciális kockázatot és nyereséget már az első pillanattól kezdve ismerjük, így a tapasztalt, intelligens kereskedők mindig nyereségesek tudnak maradni. A bináris opciók népszerűsége folyamatosan növekszik, azonban még nem mindenütt ismert ez a befektetési forma. Elsőként, 2008-ban jelentek meg, az országban viszont csak nemrégiben váltak elérhetővé, hiszen korábban nem léteztek olyan brókercégek, amelyek kis kezdeti befizetési lehetőségeket biztosítottak volna. Szóval, hogyan is választhatjuk ki a legjobb szolgáltatót a sok vállalat közül? Tekintsük át alaposan az egyes opciókat azok megbízhatósága és minősége alapján!

Hogyan válasszunk megbízható brókert – miért a Binatex a legjobb választás?

Napjainkban, a Binatex biztosítja az iparág legjobb kereskedési felületét. A Binatex saját szoftvert fejlesztett ki, amely forgalomtól és használattól függetlenül, sosem terhelődik túl, mindig gyors és megbízható. A felület gyorsasága létfontosságú a kereskedési ügyletek lefolytatása során. A Binatex szoftvere napról-napra folyamatosan fejlődik. A legkisebb kezdeti letét összege 10 amerikai dollár (körülbelül 2900 forint). Természetesen, a forint árfolyama folyamatosan változik, így ebből is profitálhatunk a platform használata során. A Binatex által engedélyezett legkisebb ügylet 1 amerikai dollártól nyitható (290 forint); nagyon kevés brókercég biztosít ilyen alacsony kezdeti korlátokat. A felületen 20 különböző részvény kereskedhető; a nagyvállalatok részvényei, a különböző devizapárok, a nemes- és nehézfémek, illetve számtalan egyéb termék mind megtalálható. A Binatex demószámlát biztosít 1000 amerikai dolláros egyenleggel, amellyel a kezdők értékes tapasztalatra tehetnek szert, mielőtt saját pénzüket fektetnék be. Ez a siker egyik kulcsfontosságú lépése. A kereskedők minden egyes ügylettel jelentős haszonra tehetnek szert: 60, 70, néhány esetben akár 90%-os profitról beszélünk. A vállalat ügyfélszolgálata 24/7 az ügyfelek rendelkezésére áll bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén. A Binatex egy különleges rendszert hozott létre visszatérő ügyfeleinek - minél magasabb szintet érünk el a kereskedés révén a felületen, annál nagyobb esélyünk lesz a még nyereségesebb üzletek lebonyolítására. Ezen felül, a kezdő kereskedők számára számtalan oktatóanyag és kurzus elérhető.

Németh Ferenc sikertörténete

A részvénytőzsdén történő bináris opciós kereskedés, illetve az ezzel megkeresett százezrek és milliók ugyan remekül hangzanak, de kicsit elérhetetlennek tűnnek a legtöbbeknek. Szerencsére azonban, a világ minden sarkából számtalan sikertörténetről hallani; még országunkban is többen sikeresen meggazdagodtak a Binatex segítségével, így bebizonyítva, hogy a bináris opciós kereskedés valódi kereseti lehetőség lehet.

Németh Ferenc egy 30-as évei közepén járó budapesti férfi, aki korábban taxisofőrként dolgozott. Habár gazdálkodási és menedzsment szakon diplomázott, nem sikerült elhelyezkednie, ezért ennél többről nem is álmodott már élete során. Az interneten böngészve futott bele a Binatex egyik hirdetésébe, ami nagyon felkeltette az érdeklődését. A cég weboldalán mindent megtudott a bináris opciókról, illetve magáról, a vállalatról. Ferenc először demószámlán kezdett el kereskedni, majd a kezdeti sikerek láttán, készen állt a valódi üzletre. Kockázatott, majd nyert, hiszen hamar a legjobb kereskedők közé emelkedett, elképesztő nyereséget termelt mindössze pár hét leforgása alatt. Ezt követően, azonnal abbahagyta a taxizást, és a kereskedésre kezdett el fókuszálni. Manapság, Ferenc havonta több, mint 2 millió forintot keres, és azon gondolkodik, vajon az Egyesült Államokba vagy az Egyesült Királyságba küldje-e a fiát egyetemre.

Ferenc a világ legsikeresebb kereskedőinek csupán egyike – napról napra egyre többen csatlakoznak hozzájuk. A siker és a pénzügyi függetlenség mindössze egyetlen lépésnyire van!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!