Gazdaság

2017.04.06. 09:25

Több mint 2500 álláskínálat a börzén

Zalaegerszeg - Kedden nyílik a Zalai Hírlap által szervezett állásbörze a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban. A rendezvény 10 és 17 óra között várja majd az érdeklődőket, s a megjelenő munkáltatók között lesz az Uniferro Kft. is.

Zalai Hírlap

A kazángyártásban ismert zalaszentgróti vállalkozás, mint tulajdonos ügyvezetője, Pődör Csaba elmondta, idén ünnepli működésének hetvenedik évfordulóját.

– Ezt szeretnénk méltó módon megünnepelni, és az állásbörzén is kommunikáljuk ezt a szakmai múltat. Az elmúlt időszakban méginkább a kazángyártásra helyeztük a hangsúlyt, és most már Magyarországon az ipari kazángyártás szakértőinek számítunk. Ez az ipari méret azt jelenti, hogy száz kilowatt teljesítménytől tíz megawattig gyártunk kazánokat, ezek már elég nagy méretű berendezéseknek számítanak. Most például Oroszországba fogunk szállítani tizenkét kazánházat. Ezeket a munkákat tervezéstől a kivitelezésig és a helyszínen történő beüzemelésig mi, illetve az alvállalkozóink végzik el – mondta legközelebbi terveikről Pődör Csaba.

Arra a kérdésre, miért tartják fontosnak a Zalai Hírlap állásbörzéjén való megjelenésüket, elmondta:

– Most már látjuk, hogy elég sok munkánk lesz az év hátralevő időszakában és jövőre is. Erre a munkaerő szempontjából is fel kell készülnünk. Új kollégákat keresünk, bővítjük a csapatot. Szeretnénk lelkes és jó szaktudású kollégákat behozni a cégbe – válaszolta a vezető.

Kérdésünkre elmondta még, hogy elsősorban szakembereket keresnek, lakatost, hegesztőt, gépgyártás-technológust, villanyszerelőt, de irodai munkára is keresnek munkatársat. Várják az érdeklődőket kedden, a Zalai Hírlap állásbörzéjén, a cég standján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!