Gazdaság

2017.04.25. 10:21

Egy város, amely tele van állás lehetőségekkel! (x)

Magyarországon számos olyan hely van, amelyek egyszerűen felfedezésért kiáltanak.

Gondoljunk bele, hogy a Dunántúl legfőbb vonzerejét a „magyar tenger" vagy más néven a Balaton adja. Évről évre számtalan turista érkezik az országba amiatt, hogy a Balaton partján nyaraljanak. A külföldieken kívül belföldi turisták is érkeznek szép számmal a régióba. A Kisalföld is tele van látványossággal.

Egyes városokhoz a társadalom beceneveket társít. Sopront sokan nevezik a „Hűség városának", míg Szegedhez a „Napfény városa" elnevezés társul. Ausztria közelében van egy város, amely a „Vizek városa" becenevet kapta. A város megyeszékhely is egyben. Győr a kultúra fellegvára, valamint oktatási és idegenforgalmi központ is egyben. A kulturális életet nagyban befolyásolják a Négy Évszak Fesztivál rendezvényei, melyek a páratlan szórakoztatásra vannak kiélezve, és ahol kicsik és nagyok egyaránt kiválóan érezhetik magukat. A gyermekre kiemelt hangsúlyt fektet a város, mondhatni, hogy a gyermekek jövőjét szem előtt tartják.

A Győrkőcfesztivál rengeteg lurkót vonz a nyár beköszöntével belföldről és külföldről egyaránt. A nyarat megnyitó, és záró fesztiválok a könnyűzene legkiemelkedőbb hazai és nemzetközi előadóit mutatják meg a nagyérdemű számára, míg a Bornapokon, Bor, Borlovag és Gasztronómiai Fesztiválon országunk legjobb pincészeteinek borai vonzzák Győr gyönyörű főterére, a Széchenyi térre az érdeklődőket.

Vannak még rendezvények, amelyeken részt lehet venni, most ezeket vesszük górcső alá: A fesztiválok szerelmesei ellátogathatnak a Nemzetközi Ütős Fesztiválra, a hazánkban ritkaságnak számító Barokk Esküvőre, az őszi Magyar Hagyományok Fesztiválra, vagy az adventi időszak közeledtét jelző Téli Fesztiválra is. Ezek az események mind arra ösztökélnek bennünket, hogy kimozduljunk otthonunk kényelméből, és részt vegyünk a kisalföldi megyeszékhely pezsgő, és soha véget nem érő kulturális életében. A város nagy hangsúlyt fektet az oktatásra is. A felvételizők körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Széchenyi István Egyetem.

Köztudott, hogy a legtöbb hallgató a fővárosba szeretne továbbtanulni, de jó tudni, hogy Győrben is megvannak azok a lehetőségek, amelyek, adottak ahhoz, hogy az itt tanulók diplomát szerezzenek. A város kiemelkedő szerepet játszik a különböző kutatások terén is. Az idegenforgalom és a turizmus is virágzik Győrben. Egyre több turista választja pihenése helyszínéül a megyeszékhelyet, és nem csak külföldiek. A munkaerőpiac jelentős szerepet tölt be a városban.

Erről meggyőződhetünk, ha ellátogatunk a győri állások oldalra. Fizikai, és szellemi munkát egyaránt lehet találni. A rendezvények megszervezése hatalmas munkát igényel. A rendezvényszervezők azért vannak, hogy levezényeljék a fesztiválokat, azonban mindent ők sem bírnak egyedül. A kivitelező cégek szoktak keresni fizikai munkára embereket. Az álláshoz nem kell más csak jó erőnlét.

A leggyakoribb feladatok közé tartozik az asztalok, és székek kipakolása megadott helyszínre. A szellemi munkák közé sorolható a hostess pozíció, amely kifejezetten hölgyeknek szól. A munkáltató elvárásai közé tartozhat, hogy a jelentkező rendelkezzen releváns munkahelyi tapasztalattal, középfokú vagy felsőfokú végzettséggel, kiváló kommunikációs készséggel, és jó problémamegoldó képességgel.

A munkaerőpiacon el lehet helyezkedni akár teljes állásban, de lehet találni részmunkaidős állást, vagy alkalmi munkát is. Amennyiben más állásajánlatok iránt is érdeklődünk, nem probléma, mert megtekinthetjük a hirdetéseket a honlap közösségi oldalain is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!