Gazdaság

2017.05.11. 05:26

Foglalja le pihenését SZÉP kártyával a Thermal Hotel Balance **** szállodában! (x)

A kártyatulajdonosok 2015. évi SZÉP kártya egyenlegüket 2017. május 31-ig használhatják fel. Ne hagyja veszni a kártyáján összegyűlt összeget, foglal le előre nyaralását, őszi vagy téli pihenését Lentiben a Thermal Hotel Balance **** szállodában, fizessen előre SZÉP kártyával!

A hotel által kínált akciós ajánlatokat, értékutalványokat most 10 százalékos kedvezménnyel és grátisz bekészítéssel foglalhatják le. A kedvezmény igénybe vételének feltétele, hogy a foglalás teljes végösszegét előre, 2017.május 31-ig SZÉP kártyával fizessék ki, és a foglalás közvetlenül a szállodában történjen. Ha eddig az időpontig a foglalás teljes összegét előre kifizetik, akkor pénzüket nem hagyják veszni, és a szolgáltatást 2017. december 17-ig felhasználhatják.

Nem tudnak egyből választani? Vásároljanak ajándékutalvány! A hotel a megadott összeg alapján kiállít egy érték-ajándékutalványt, amelyet a későbbiekben – 2017. december 17-ig – szabadon felhasználhatnak.

Megkönnyítjük választását, íme néhány kiemelt és akciós ajánlatunk:

Idén júniusban ünnepeljük a Pünkösdöt, tegye mindezt a Thermal Hotel Balance Lentiben,  kulináris élvezetekkel és sokszínű programokkal!

A csomagajánlat három vagy négy éjszakára foglalható. Félpanziós ellátást tartalmaz, illetve korlátlan belépést a Lenti Termálfürdőbe, az új élményvilágba és a szauna centrumba. A programok közt szerepel szombaton zenés est a Lobby bárban, vasárnap este ünnepi büfévacsorával egybekötött élőzenés rendezvény, helyi termelők és kézművesek bemutatója, valamint családi és gyermekprogramok.

Szintén júniusban ünnepelje velünk szállodánk első születésnapját! Ez alkalomból különleges ajánlattal várjuk vendégeinket. A két éjszakás foglalás a félpanziós ellátás mellett tartalmaz korlátlan belépést a Lenti Termálfürdőbe, az új élményvilágba és a szauna centrumba, illetve ajándékot, 2500 forint értékű wellnest kupont, valamint erdei utazást a csömödéri kisvasút menetrend szerinti járatával.

Akciós ajánlataink közül való az Egy hét Lenti helyrebillenti! Talán többeknek ismerős ez a régi mondás, mely a város katonai múltjából maradt meg. Mára ez a gondolat a pihenéssel, kikapcsolódással, feltöltődéssel és az élménnyel kapcsolódik össze. A 8 nap/7 éjszakát tartalmazó csomagajánlatot választó vendégek egy Lentiben eltöltött hét után garantáltan újjászületnek.

Ne mulassza el a páratlan lehetőséget, foglalja le még májusban nyári, őszi vagy téli pihenését Lentiben, a Thermal Hotel Balance **** szállodában!

 


www.balancehotel.hu
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!