Gazdaság

2016.05.26. 15:30

Miért lehet jó az egyedi pendrive céges ajándéknak? (x)

Az egyedi pendrive igen népszerű manapság, s ez egyrészt praktikusságának, másrészt a benne rejlő marketing lehetőségnek köszönhető. A céges ajándékok kapcsán nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy segítségükkel egyszerre építhető a céges image és a vásárlókkal, ügyfelekkel való kapcsolat is javítható. De vajon melyek azok a reklámajándékok, amelyek napjainkban a leginkább népszerűek? Mi alapján érdemes választani?

Legyen elsődleges az ár, vagy ennél sokkal fontosabb a tényleges használhatóság? Az egyedipendrive.hu szakértői úgy vélik, hogy a pendrive tevékenységi körtől függetlenül remek választásnak bizonyul.

Nélkülözhetetlen kellék a mindennapokban

A számítógép vagy a laptop már nélkülözhetetlen részét képezik napjainknak, és sok esetben szükség van a megfelelő adathordozóra is, melyen képeket, dokumentumokat, filmeket, zenéket tudhatunk magunknál, ráadásul a lehető legkisebb helyen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy pendrive-ból sosem állhat elegendő rendelkezésre, ugyanis sokan tartanak egyet az autóban, a munkahelyen, de otthon is jól jön néhány. Az egyedi pendrive maximálisan eleget tesz annak a követelménynek, amelyet manapság a céges ajándékok felé támasztanak a megrendelők.

Praktikusság a hatékonyság szolgálatában

Ha a céges ajándékok kerülnek szóba, akkor nagyon fontos, hogy ténylegesen is olyat válasszunk, amely hasznos a megajándékozottak számára. A haszontalan, mindössze a logót magukon hordozó megoldások ideje lejárt, és ma már elérhető áron juthatunk hozzá olyan darabokhoz, amelyek nem csak megfizethetőek nagy mennyiségben is, de ugyanakkor biztosan használatban is lesznek. Ez utóbbi lényeges előfeltétele annak, hogy a reklámajándék beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Egyedi megoldások a reklámozás terén

Az adathordozó nagy előnye, hogy nem pusztán megjelenésében igazítható a céges image-hez, és helyezhető el rajta logó, felirat, ábra, hanem tartalmat is feltölthetünk rá, akár letörölhetetlen formában. Ha szeretnénk cégünket, vagy az eladni kívánt terméket, szolgáltatást jobban megismertetni az emberekkel, akkor hasznos lehet a cégről egy bemutatkozó videót feltölteni. Más céges ajándékokkal összehasonlítva tehát az egyedi pendrive magában hordoz egy olyan plusz marketing lehetőséget, melyet egyik másik ajándék sem.

Elérhető árak nagyobb mennyiség esetén is

A céges ajándékok iránt érdeklődők körében nem csak a praktikusság fontos szempont, hanem bizony az ár is. Az egyedi pendrive kiváló ár-érték arányt képvisel, hiszen már akár 2000 forint alatt is elérhető darabja, így ha nagymennyiséget szeretnénk rendelni, akkor sem kell csillagászati összegekre számítani.

Nem csak termékek mellé csomagolva bizonyul remek választásnak, hanem rendezvények lezárásaként, vagy akár az üzleti kapcsolat megerősítésének céljával is. Az elérhető áron beszerezhető adathordozók remek eszköznek bizonyulnak a hétköznapokban, és ha megfelelő méretet választunk, úgy akár öt-tíz év múlva is sikeresen használhatja a megajándékozott.

Izgalmas lehetőségek egyetlen pendrive-ban

Az egyedi pendrive kialakítása, megjelenése maximálisan hozzá illeszthető a cég image-éhez, s akár az értékesíteni kívántakra is utalhat a forma, a külső. A klasszikus formák mellett választhatóak egészen exkluzív megjelenéssel bíró darabok is, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely elképzeléseinek és pénztárcájának is maximálisan megfelel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!