Gazdaság

2017.04.05. 13:24

Modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR hipermarketet (X)

Több mint egymilliárd forintos beruházással modernizálta a SPAR a zalaegerszegi INTERSPAR áruházat. A fejlesztés során a 17 évvel ezelőtt épített hipermarket kívül-belül megújult, és rendkívül széles termékkínálata mellett modern szolgáltatások sorával várja a vásárlókat.

A csaknem 9 ezer négyzetméteres zalaegerszegi hipermarket, benne a több mint 4 ezer négyzetméteres eladótérrel alapterületében nem változott, viszont az új berendezési koncepciónak köszönhetően átláthatóbb belső tér várja a vásárlókat. A beruházás során megújult a teljes eladótér: a polcokat és kínáló pultokat skandináv belsőépítészeti stílusban alakították ki. A modernizálás során új szolgáltatások vezettek be: SPAR toGo étterem kapott helyet az áruházban, ahol frissen készült meleg ételek, például pizzák, grillételek, frissensültek, szendvicsek, saláták kaphatóak. Itt ingyenes wi-fi zóna is létesült. Emellett új kasszainformációs rendszert vezettek be, amely a hagyományos kasszák mellett segíti a tájékozódást.

A megújult INTERSPAR hipermarket nemcsak küllemében és belső terében lett vonzó és praktikus, hanem a komoly gépészeti fejlesztéseknek, korszerű hűtő-fűtőberendezéseknek köszönhetően lényegesen kevesebb energiával beéri, mint korábban.

„Az új üzletek nyitása mellett a SPAR stratégiája az, hogy a korábban megnyitott áruházait is modernizálja a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. A külső és belső átalakítás során letisztult dizájnt és a vásárlók számára könnyen áttekinthető elrendezést valósítottunk meg. A zalaegerszegi INTERSPAR áruház 17 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt és igen hamar a megyeszékhely fontos és kedvelt bevásárlóközpontjává vált. Azonban kisebb felújításokon kívül az épület komolyabb modernizálására egészen mostanáig nem került sor. Most viszont egy nagyon fontos, több mint egymilliárd forintos beruházást zártunk le azzal, hogy az itt élők számára átadtunk egy kívül-belül megújult, energiatakarékos áruházat”, hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

8900 Zalaegerszeg, Ola utca 1.

H-SZ: 6:00-22:00, V: 8:00-19:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!