Vona Gábor nem kér bocsánatot a nyugdíjasoktól

2017. augusztus 08., 05:00 szerző: Mediaworks
komment
BUDAPEST - A Fidesz szerint a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozata is azt mutatja, hogy Vona Gábor "a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki".
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Fidesz arra reagált, hogy Vona a nyugdíjasok helyzetéről szóló vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. Jelezte: élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.

A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a "sértegetéseit". Úgy fogalmaztak: a Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, "egyszerűen hiteltelen".

Vona Gábor "a nyugdíjasokon gúnyolódik"
Fotó: Archív

A nyugdíjas vita előzménye, hogy Vona Gábor Facebook-bejegyzésében kelt ki a nyugdíjasok ellen, akiket szerinte a Fidesz befolyásol. Az egyik utcai fórum kapcsán azt írta a kritizáló idősekről: "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt", miközben húzták a kis bevásárlókocsijukat. Az elmúlt hetekben több nyugdíjas szervezet is bocsánatkérésre szólította fel VonaGábort.

 

Mediaworks

2017. augusztus 08., 05:00 szerző: Mediaworks

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...