Zala megye állásbörzéje - Itt biztosan állást talál!

2017. március 17., 16:07 szerző: Zalai Hírlap
Zalaegerszeg - Második alkalommal szervez állásbörzét a Zalai Hírlap a megyeszékhelyen. A április 11.-ei programon több, mint 2500 álláshely vár majd betöltésre. A Pannon Lapok Társaságának ez már az 6. ilyen jellegű rendezvénye lesz a területén.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányt – ez is a célja a rendezvénynek, ismertette a szervező Ódor Péter.

Április 11-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban 10 és 17.00 között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol remélhetőleg több, mint 30  cég 2500-nál is több álláshelyet ajánl. A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez nem kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Kiállítók közt kis-, közép-, és nagyvállalatok képviselői ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a fegyveres erők szervei, akik határvadász toborzóval és életpályamodellel csábítják az álláskeresőket.

(Archív fotó: Katona Tibor)

Érdemes készülni, mert a börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik. Kiegészítő szolgáltatásként fénymásolási és nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll az álláskeresők részére.

Cégeknek az állásbörzére Ugray Adriánnál lehet jelentkezni a 20/215-2549 telefonszámon vagy  az bodgan.gyorgy@plt.hu email címen. Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban elérhetőek, így ha nem akarnak lemaradni a munkaerő toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

Tudjon meg többet Zala megye állásbörzéjéről!

Zalai Hírlap

2017. március 17., 16:07 szerző: Zalai Hírlap

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...