Gelse

2017.02.26. 13:38

Édesen jó élmények

Gelse – Ízletes desszertekből és mosolyra fakasztó műsorokból sem volt hiány azon az eseményen, amelynek a helyi általános iskola adott otthont szombaton.

Szabó Zsófia

Az intézménybe invitálta a község lakóit a „Cseszt Regélő” Nonprofit Kft. és a Princivil Értékteremtő Egyesület. A családi farsangfesztiválon, amit másodjára szerveztek meg a lelkes lokálpatrióták, minden volt, mi szem-szájnak ingere.

Tollár Petra, Balázs Józsefné, Kovács Károlyné, Kovács Kinga és Veczei Lajosné jóízűen falatozott a finom fánkokból
Fotó: Szakony Attila

A finom fánkok, melyeket az ügyeskezű háziasszonyok sütöttek, ugyan pillanatok alatt a pocakokban landoltak, ám a sok játék, köztük a kvízek, az arcfestés és a rajzos fabrikáló, valamint a dalos csoportok műsorai estébe nyúlóan kínáltak tartalmas elfoglaltságot gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A picik körében legnagyobb sikert a bohóc produkciója aratta.

A szervezők részéről Kovácsné Kocsi Zsuzsanna elmondta: a színes programdömping s egyúttal a rendezvény célja az, hogy „megmozgassák” a közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!