Gutorfölde

2017.06.11. 19:20

Helybeliek kiállítása

Idén 23 kiállító mutatta be munkáit a negyedik alkalommal megrendezett összművészeti fesztiválon Gutorföldén.

Korosa Titanilla

A településen élő amatőr alkotók mutatják be műveiket évről évre a művelődési házban nyár elején megrendezett kulturális fesztiválon. Ahogy azt a közönség már megszokta, a kiállítás megnyitója előtt tartalmas kulturális műsorra is sor került, melynek keretében felléptek az óvodások, majd az iskolások, akik több jelenetet is előadtak. Színpadra lépett még az Őszirózsa Dalkör, a felnőtt női tánccsoport, valamint Csondor Tamás és Csondor Soma gitárjátékát is hallhatták. A rendezvény keretében díjazták a Közösségek hete alkalmából meghirdetett rajzpályázaton részt vevő gyerekeket is.

 

A műsort követően a látogatók megtekinthették a kiállított munkákat, köztük kötött, horgolt, hímzett kézimunkákat, gobelin képeket, szőtteseket, kerámiákat, a helyi fafaragók alkotásait, üveg- és dísztárgyakat, az amatőr festők és az önképző művészkör tagjainak műveit és a gyerekek rajzait is.

Címkék#Gutorfölde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!