Gutorfölde

2016.08.17. 19:23

Szobrot is avatnak a motoros felvonuláson

Gutorfölde – Balesetben elhunyt motoros társak családjainak is gyűjtenek a településen pénteken megrendezésre kerülő rendezvényen.

Korosa Titanilla

A Road Wanderers motoros klub helyi tagjai és a település önkormányzata közösen szervez pénteken délután jótékonysági kismotoros felvonulást. A községben évek óta megtartják ezt a programot az augusztus 20-i ünnepet és a helyi búcsút megelőzően.

– A felvonulás mellett szobrot is avatunk a Béke téren, a kézművesház mellett. Annyit árulhatok el róla, hogy motoralkatrészekből áll össze – mondta el lapunknak Káli Attila szervező tegnap, amikor a szobor alapzatát készítette el társaival. Ebbe egy időkapszula is belekerült.

Káli Attila mutatja a szobor helyét kezében az időkapszulával

– A rendezvényre a helyi mintegy harminc motorossal együtt közel 100 vendéget várunk, nemcsak Zalából, távolabbról is érkeznek. Az ünnepség után pedig több koncert lesz a szabadtéri színpadon – vázolta a szervező.

Káli Attila hozzátette: mivel az utóbbi időben több motoros társuk halálos balesetet szenvedett, úgy gondolták, a rendezvény jó alkalom arra, hogy gyűjtést indítsanak az elhunytak családtagjainak támogatására.

Címkék#Gutorfölde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!