Gyenesdiás

2016.04.08. 20:05

Farakás és melléképület égett

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére április 8-án 3 tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

00:04 | Türje: A Kossuth utcában egy tíz négyzetméteres faszerkezetes melléképület teljes terjedelmében égett. A tüzet a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

02:44 | Gyenesdiás: A Csendes közben két lakóépület között egy harminc köbméteres farakásból égett három köbméternyi tüzelőanyag. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. A tűz a lakóépületekre nem terjedt át és személyi sérülés sem történt.

13:33 | Balatonszentgyörgy: Egy terepjáró személygépkocsi a település belterületén a Berzsenyi úton villanyoszlopnak ütközött, ami az ütközés következtében kidőlt, három lakóépület elektromos ellátásában kiesést okozva. A keszthelyi hivatásos tűzoltók általi műszaki mentés időtartama alatt a forgalom szünetelt. A balesetben személyi sérülés nem történt, a lakóházak áramellátását az áramszolgáltató állítja helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!