Tudod már hogy ünnepeltek?

2020.02.06. 14:05

Nyakunkon a Valentin-nap – segítünk programot találni

Összegyűjtöttünk néhány zalai programot, ahol pároddal megünnepelheted a szerelmesek napját.

zaol.hu

Forrás: Pixabay

Az igazán romantikusoknak kiváló lehetőség, hogy kipróbálják a Zalaerdő Zrt. Valentin-napi erdei kisvasúti járatát. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a vasutas utazásra, ahol az ebédet a lenti Hubertus Fogadó szervírozza, amelyet vendégeik az impozáns szalonkocsiban fogyaszthatnak el. További információk a Zalaerdő oldalán olvashatóak.

Fotó: Pixabay

Ha már az esküvőtöket tervezitek, akkor nagyszerű választás, hogy ellátogassatok a zalaegerszegi Art Moziban megrendezendő Wedding Show esküvőbemutatóra. Ha kitűztétek a dátumot, ez a kiállítás nektek szól, minden szükséges szolgáltatót megtaláltok egy helyen a nagy nap megszervezéséhez. Az alábbi linken találhatóak további tudnivalók az esküvő show-ról.

Fotó: Pixabay

Valentin Napi Makramé Workshopot hirdetett február 8-ra a zalaegerszegi Weekendermuhely, ahol már előre készíthetsz kitűnő ajándékokat szerelmednek, és sok más olyan tárgyat, melyeket biztosan nem csak Valentin napkor, hanem egész évben használhattok. Az eseményről bővebben itt tájékozódhatsz.

Fotó: Pixabay

 

Édesszájú vagy? Akkor ott a helyed a Valentin-napi Bonbonkészítő Workshopon, ahol saját kezűleg készítheted el az ajándékot szeretteidnek vagy saját magadnak, vagy egy jó kis barátnős program finom belga csokikkal. Programjukról érdemes érdeklődni a facebook oldalukon.

Fotó: Zoriana Zaitseva / Shutterstock

Február 15-én pedig egy fergeteges bulival zárhatjátok a romantikus hétvégéteket. De akkor sem keseredj el, ha még keresed a párod, mert akkor itt a remek alkalom a forró hangulatban megtaláld. A jó hangulatot garantálni fogja a BSW, a Fáraó Együttes és Silverman. Nézd meg a buli részleteit az alábbi oldalon.

Képeink illusztrációk!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!