Szponzorált tartalom

2020.05.29. 09:00

Mennyibe kerül a lézeres látásjavítás?

Azok a szemüvegesek, akik éppen egy látásjavító műtéten gondolkodnak megtekinthetik az <a href="https://www.budaiszemeszet.hu/arlista"> aktuális árakat </a> a klinika weboldalán. De miért is van többféle ár? Mit takarnak a különböző elnevezések? Miért drágább egyik a másiknál?

Fotó: pixabay.com

A DiamonFEMTO 7D lézeres szemműtét egy kétlézeres, lebenyes eljárás. Ez a kezelés a legmodernebb technikát alkalmazza, valamint a leggyorsabb gyógyulást biztosítja, így az ára is magasabb. A kezelés után már másnap munkába állhatnak a páciensek. 2020-ban egy ilyen kezelés ára a kedvezmény kupon letöltése után 498 000 Ft, amely hitellel is fizethető. A THM 0% és a törlesztőrészleteket 12 hónapon keresztül kell kigazdálkodni, havi 33.166 Ft-os részletekben.

Az OptiLASIK 7D szemműtét egy egylézeres, szintén lebenyes eljárás, amely ugyancsak gyors gyógyulással jár. Itt is csak 1-2 napot kell várni és máris vissza lehet térni a munka világába. A kezelés ára két szemre jelenleg 340 000 Ft. A kezelés hitel segítségével is fizethető, 0%THM mellett havi 20 000 Ft-os részletekben.

Fotó: pixabay.com

A Zero-Touch 7D műtét egy érintésmentes egylézeres felszíni kezelés, amely már hosszabb gyógyulási idővel jár és körülbelül a műtét utáni 5. napon lehet újra munkába állni. A kezelés jelenleg 340 000 Ft, amelynek havi törlesztőrészlete 20 000 Ft amennyiben élünk a kedvezményes hitel lehetőségével.

A PRK 7D szemműtét jár a leghosszabb gyógyulási idővel. 7-10 nap múlva lehet munkába állni, ennek oka, hogy ekkora áll be annyira a közeli látás, hogy megfelelően tudjunk vele dolgozni. Az ára kettő szemre 269 000 Ft. 14 084 Ft a havi törlesztőrészlet 12 hónappal számolva hitel igénybevétele esetén.

Most, hogy az árakkal már tisztába vagyunk, azt is érdemes még tudni, hogy a lézeres szemműtét előtti legelső lépés minden esetben az alkalmassági vizsgálat. A műszeres mérésekre telefonon lehet időpontot egyeztetni. A telefonbeszélgetés során, már néhány alapinformációt megkérdez az ügyfélszolgálati munkatárs (dioptria, mikor kellett először szemüveget hordani a megfelelő látáshoz, egyéb szembetegségek). A válaszokból meg tudja ítélni, hogy az érdeklődőnek van-e értelme ellátogatni a lézerközpontba egy kb. másfél órás vizsgálatra, mely pupillatágításban történik. A vizsgálat során a kezelőorvos részletesen tájékoztat a látásjavító műtéttel kapcsolatos minden tudnivalóról és segít eldönteni, hogy a felsorolt kezelések közül a szemünk adottságaihoz és életvitelünkhöz melyik a legmegfelelőbb kezelés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!