tavasszal ismét megrendezik

2020.10.12. 07:00

„Kanizsa 6 lábon”: a felelős kutyatartásért futottak

A Kanizsai Kutyás Szabadidő- és Sportegyesület, valamint a Kanizsai Futóklub szombaton a Csónakázó-tó partján szervezte meg „Kanizsa 6 lábon” elnevezésű közösségépítő futását, mellyel a felelős kutyatartásra hívták fel a figyelmet.

Benedek Bálint

20201011, Nagykanizsa, Nagykanizsán a Kanizsai Kutyás Szabadidő- és Sport­egyesület, valamint a Kanizsai Futóklub a Csónakázó-­tónál „Kanizsa 6 lábon” címmel ingyenes kutyás futást rendezett, mellyel a felelős állattartásra hívták fel a figyelmet. Indulnak a kutyások a közel öt kilométeres körre, vagy Dobriné Péterfai Ildikó két kutyával indult az akadálypályán. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A rendezvény sikerét mutatja, hogy 61 fő jelentkezett, ők futva, sétálva teljesítették a közel 5 kilométeres kört a tó körül.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A szervezők izgalmas akadálypályát is összeállítottak, mely a gazda és az eb közötti jó kapcsolatot mutatta be. A futók eldöntötték: tavasszal ismét megszervezik az eseményt. Képünk előterében Dobriné Péterfai Ildikó, aki két kutyával indult az akadálypályán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!