jön a karácsony

2020.12.19. 07:00

Világítsanak a meleg fények – Varázsoljunk ünnepi hangulatot otthonra!

Lámpák, fényfüzérek, ledsorok – minden, ami a közelgő ünnepet még hangulatosabbá teheti.

Mozsár Eszter

Ünnepi dekorációkat mutat Kelemen Éva eladó Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

Az utóbbi évek slágere a led, akár beépíthető, akár szabadon álló lámpákat szeretne a lakását csinosító ügyfél. A gipszkarton álmennyezetbe három és hatvan centiméteres panel egyaránt kerülhet.

– Fontos a kényelem, egyre többen szeretnének okostelefonos applikációval működő vagy távirányítós világításokat – mondta el Kelemen Éva eladó az Ampervill villamossági szaküzletben.

Ünnepi dekorációkat mutat Kelemen Éva eladó Fotó: Katona Tibor

– A legújabb konstrukcióknál játszhatunk a színekkel, valamint variálható a fehér fény, amely napfény, meleg vagy hideg színhőmérsékletű lehet. Más illik az étkezőbe, a szobába, konyhába, fürdőbe. A vásárló már két-három ezer forintért talál terméket, a modernebbek 20-25-30 ezer forintba kerülnek. Utóbbiaknak akkora a fényerejük, hogy akár 16 négyzetméter alapterületű nappalit bevilágítanak. A nagykereskedők akcióit mi továbbadjuk vevőinknek. Emellett figyelünk arra, hogy minél hosszabb idejű, 3–5 éves garanciás termékeket kínáljunk. Karácsonyi dekorációs ajánlat a szabadban például a 2 métertől 40 méterig bővíthető, jégcsap formájú, le­zúduló függönyfüzérek és slaugok. Kint a hideg fény érvényesül, a szobákba a melegebb árnyalatú ledsorok, nanoledek passzolnak.

Ezenkívül táncoló és világító figurák adhatnak ünnepi hangulatot.

Az Ampervill Bt. huszonöt éve áll a vásárlók rendelkezdésére, az épületvillamossági üzletnek elégedett az ügyfélköre.

– Családi vállalkozásunk tizenegy főt foglalkoztat teljes munkaidőben. Elsősorban építkezők, szakemberek keresnek minket, ám a lakossági ügyfeleket is kiszolgáljuk – mondta Marosi Ferenc tulajdonos. – Mint minden kereskedőt, minket is érzékenyen érintett a pandémia, ám bízunk abban, hogy vevőink minden körülmények között megtalálnak minket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!