szponzorált tartalom

2021.05.27. 15:21

Nike Cortez – futás érte!

A Nike Cortez modelljei a 70-es évek óta számtalan lábat díszítenek, ám igazi trendi cipőként a 80-as évek során terjedt el, mint sportcipő. A típusnak történelme van, ugyanis a 90-es évekbeli Los Angelesben tilos volt az iskolákban viselni, mert egy bűnbanda jellegzetes viselete volt. Az ikonikus fekete-fehér dizájn aztán visszatalált eredeti divatos útjára, és ma már egyre inkább a stílusos és sportos hiphop kultúra öröksége.

Forrás: Footshop

A Nike Cortez család nők és férfiak számára egyaránt ideális választás. Egyedi szabása miatt azonnal felismerhető bárhol. Az enyhén csapott orr és a megemelt sarokrész segíti a kocogás és a futás során az izmok és az ízületek megfelelő mozgását. A bőr borítás komfortos és hosszú távon is jól megtartja a fazonját, miközben a gumiból készült talp ellenálló az esős körülményekkel szemben.

Fotó: Footshop

Miért pont a Cortezt válaszd?

 

  • Az akár kültéri, akár beltéri futáshoz ideális lábbeli.
  • Az ellenálló felépítés biztonságot ad a teljes testnek sportolás során.
  • Az újított szerkezet hagyja szellőzni a bőrt, miközben melegen tartja viselője lábfejét.
  • Hogyan viseljem a Nike Cortez cipőket?

    A legideálisabb, ha lezser öltözékkel kombinálod: legyen szó egy kocogásról vagy kutyasétáltatásról a környéken, vagy ha csak elmennél egyet fagyizni a barátokkal. Egy esti buliba szintén klassz megjelenést adhatsz vele magadnak, akár ha cargo nadrághoz, akár egy sikkes egyberuhához veszed fel. Ha a következő buliba keresed a megfelelő szettedet, akkor egy Cortez cipő kényelme mellett az igazán trendi megjelenést egy testhezálló ruhával és bőrdzsekivel érheted e. Ez a fazon sosem megy ki a divatból, így garantáltan viselni tudod több éven át.

    A Nike Cortez cipők klasszikus kiadásait már a Footshop.hu oldalon is megszerezheted! Legyen szó a fekete-fehér kombinációról vagy a fehér alapon piros-kék változatról, a megjelenésed egyedi lesz!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!