Olvasóink receptjei

2022.02.11. 07:00

Indul a Gasztrotúra - Szakácskönyv a családok 150 kedvenc ételével

Gasztrotúra címmel, olvasóink kedvenc családi receptjeivel jelent meg a minap a Mediaworks megyei lapjainak legújabb szakácskönyve.

ZH

A Mediaworks megyei lapjainak legújabb szakácskönyve az ügyfélszolgálati irodákban kapható

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A zsűri által kiválasztott több mint 150 ételt mesterszakácsok és -cukrászok készítették el. Aki tehát a leírás szerint készíti el az ételt, azt a végeredményt kell kapja, amelyet a recept „ígér” és a színes fénykép mutat. A kiadvány a terítéshez, tálalásához, díszítéséhez is tanácsokkal szolgál. 

 

 

Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, az album lektora hangsúlyozta: a beküldők kitettek magukért a receptek számát és az ételeket tekintve is. 

 

 

– Olyan finomságokat készíthettünk el, melyekre a kollégákkal együtt csak annyit mondhattunk: már értjük, miért a családok kedvencei – emelte ki Prohászka Béla. 

 

 

A zsűri sok száz ételből válogatott a kötetbe, mely nemzetközi kitekintést is ad, az úgynevezett mindenmentes ételek bemutatásával pedig népszerűsíti az egészséges táplálkozást is. Az előétel, leves, főétel, desszert tematika mentén halad a kiadvány, mely nagy számban tartalmaz grillsütőben és szabad tűzön készült finomságokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!