Téma lesz bőven a közeljövőben is

2019.03.16. 11:30

Nagykanizsán is köszöntötték a médiumok munkatársait

A szabad sajtó napja alkalmából a városban dolgozó újságírókat köszöntötték az önkormányzat nevében Tóth Nándor és Karádi Ferenc alpolgármesterek a Vasemberházban megrendezett sajtóreggelin csütörtökön.

Horváth-Balogh Attila

Tóth Nándor és Karádi Ferenc köszöntötte az újságírókat Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A sajtóreggelin előbbi azt mondta: Magyarországon ma sajtószabadság van, amit ékesen bizonyít, hogy sokféle sajtótermék jelenik meg.

Tóth Nándor és Karádi Ferenc köszöntötte az újságírókat Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

– 1848-ban sikerült ideiglenesen kivívni a sajtószabadságot, ami azonban később hol létezett, hol nem. A következő nagy előrelépést a rendszerváltás hozta el – jelentette ki Tóth Nándor. – Nyilvánvaló, hogy a nyomtatott média veszített a súlyából, köszönhetően az internet terjedésének. Úgy vélem, az elmúlt évben a sajtó helyi munkatársai eleget tettek feladatuknak, a lakosság gyors, hiteles és precíz tájékoztatásának.

Tóth Nándor jelezte: ezt kérik a jövőben is – téma pedig lesz bőven. Közel az uniós, majd az önkormányzati választás, illetve újabb fontos beruházások indulnak a városban. A folytatásban Karádi Ferenc is megosztotta ünnepi gondolatait a sajtó munkatársaival, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában