látványos programok

2019.07.30. 10:00

Jól jártak, akik a Strandok éjszakáján Lentiben csobbantak

A Lenti Termálfürdő is csatlakozott a múlt pénteki Strandok éjszakája országos programsorozathoz, amelyet a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére tizedik alkalommal hirdettek meg.

Korosa Titanilla

A fanatic jump tornával is megismerkedhettek a fürdő vendégei a hétvégén

Fotó: ZH

Lentiben már kora este élő retró zenével várták a fürdőzőket, és hogy a mozgás se maradjon el, bekapcsolódhattak a vendégek a jó hangulatú aquafitneszbe a csillagok alatt. A további programok közt nagy sikere volt a látványos vízi fényshow-nak, majd a tűzzsonglőr bemutatójának tapsolhattak a vendégek, akik hajnali egyig mulathattak a termálfürdőben.

A fanatic jump tornával is megismerkedhettek a fürdő vendégei a hétvégén
Fotó: ZH

A pénteki kínálat csak a kezdés volt, hiszen a hétvége további programokat tartogatott az érdeklődőknek. Szombaton, az extrémnapon a kihívásoké és főként a sporté volt a főszerep. Már délelőtt vízi vetélkedővel, aquafitnesszel és vízi focival várták a vendégeket, majd délután a zumba és a kangoo aerobic művelői, valamint a mini trambulinon végzett fanatic jump tornát bemutató hölgyek léptek fel a közönség előtt. Az extrémnap további látványos eleme volt Erdős Csaba motoros kaszkadőr és csapatának bemutatója: többféle járművel idézték meg az akciófilmek veszélyes jeleneteit. Látványból nem volt hiány szombaton, a motorosok bemutatóját követően a rúdtáncosok előadása zárta a napot. A vasárnapra tervezett és meghirdetett magyaros nap programjait az eső elmosta, de a szervezők tájékoztatása szerint egy későbbi időpontban megtartják majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában