Valódi sokaság

2019.11.19. 14:00

Az advent jegyében szerveznek programokat Barlahidán

Az advent jegyében programok sokaságát szervezi az előttünk álló hetekre a göcseji település önkormányzata.

Gyuricza Ferenc

November 23-án, szombaton délután egy órától adventi koszorúk és ajtódíszek készítésére biztosítanak lehetőséget az érdeklődők számára. A kézműves-foglalkozás helyszíne a kultúrház jelenleg is zajló felújítási munkálatai miatt az önkormányzat Iskola utca 2. szám alatti épülete lesz. A már hagyományosnak mondható programhoz az alapanyagokat – szalmaalapot, gyertyákat, szalagokat, egyéb díszeket – az önkormányzat biztosítja.

November 29-én, pénteken este öt órától ugyanitt Hodánics Péter Csaba zalaegerszegi református lelkész II. Rákóczi Ferencről tart előadást. Ez utóbbi rendezvény a Magyar falu programban nyert támogatásból valósul meg. November 27-től december 18-ig, szerdánként a könyvtárban az ünnepre hangolódás érdekében teadélutánok várják az érdeklődőket, ezek a programok 13 órakor kezdődnek.

December 8-án, vasárnap délután kettőtől pedig Mikulás-ünnepséget rendeznek a településen, ennek a programnak ugyancsak az Iskola utca 2. szám alatti épület ad helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában