Koronavírus Zalában

2020.07.01. 09:00

Köztisztviselők napja: köszöntés Nagykanizsán

A köztisztviselők napja alkalmából a polgármesteri hivatal 140 dolgozóját köszöntötte kedden délután a Medgyaszay Házban Balogh László polgármester és dr. Gyergyák Krisztina aljegyző.

Horváth-Balogh Attila

Dr. Gyergyák Krisztina, Zámbó Tamás, Dezséné Liplin Renáta és Balogh László

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Elsőként dr. Gyergyák Krisztina szólt a megjelentekhez és azt mondta: merőben szokatlan és nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött mindannyian, de a pandémia által állított kihívásnak kiválóan megfeleltek.

- Teljesen új helyzettel kellett szembesülnünk, amiről gyakorlatilag semmit sem tudtunk – bocsátotta előre a jegyzőnő. – Ennek ellenére úgy érzem, sikerült eleget tenni az állampolgárok elvárásainak és közben az önkormányzat működéséhez szükséges ügyiratok is folyamatosan készültek. Ezért szeretném mindenkinek megköszönni a helytállást.

Dr. Gyergyák Krisztina, Zámbó Tamás, Dezséné Liplin Renáta és Balogh László
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Balogh László polgármester beszédében szintén méltatta a köztisztviselők munkáját, teljesítményét, s rámutatott: habár a szférában régóta nem volt átfogó bérrendezés, az önkormányzat a maga eszközeivel igyekszik kifejezni feléjük megbecsülését. – Az a jó köztisztviselő, aki széles látókörrel, intelligenciával rendelkezik és képes a legkülönfélébb emberekhez is azok nyelvén szólni – szögezte le.

- Ez rendkívül összetett munka és nehéz feladat, sőt, nem is feladat, hanem hivatás. Én úgy gondolom, a mi hivatalunkban jó köztisztviselők dolgoznak. Az ügyintézés ügyfélbarát, a lakosság pedig naprakész, korrekt tájékoztatást kap. Végül a közszolgálatban végzett munkája elismeréseként a jegyzőnő és a polgármester címzetes főtanácsos címet adott át Dezséné Liplin Renátának, a pénzügyi, költségvetési csoport gazdálkodási ügyintézőjének, illetve címzetes vezető-főtanácsos címmel ismerte el Zámbó Tamás, a vagyongazdálkodási és városüzemeltetési csoport beruházási ügyintézője munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában