32 év után

2020.09.02. 07:00

Megszűnik a Zalai Népfőiskolai Egyesület

A Zalai Népfőiskolai Egyesület közgyűlése az egyesület jogutód nélküli, végelszámolással történő megszüntetéséről döntött – tájékoztatta lapunkat az egyesület.

ZH

Mint írták, a döntés oka, hogy – elsősorban az anyagi támogatás megszűnése miatt – a 32 éve működő egyesület kitűzött céljainak megvalósítása lehetetlenné vált. Az egyesület irodája augusztus 31-én bezárt. Közleményükben köszönetüket fejezték ki tagjaiknak és támogatóiknak, továbbá mindazoknak, akik céljaik megvalósításában részt vettek, és közreműködtek abban, hogy Zalában a népfőiskolai mozgalom elterjedjen, továbbá segítették a helyi közösségek létrehozását, a közösségfejlesztést.

A Zalai Népfőiskolai Egyesület kezdeményezéseiről lapunkban is gyakran hírt adtunk, az ismeretterjesztő programok mellett elsősorban a hosszú időn át sikeresen működtetett börtönprojekt köthető a civil szervezethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában