Dombozzunk és borozzunk

2020.10.12. 10:47

Kanizsai Futóklub: Terepfutás, vendéglátással

A Kanizsai Futóklub „Dombozzunk és borozzunk” felhívására a hűvös, szeles időjárás ellenére is sokan futócipőt húztak, hogy Újudvaron minden erejüket összeszedve felfussanak a kereszthez.

Benedek Bálint

Fotó: Kanizsai Futóklub

A csapat beszámolójából kiderült: ezután erdőn-mezőn átfutottak a TV-toronyhoz. Itt már mindenkinek világossá vált, hogy a cipője színét a túra végére már csak sejteni lehet. Az a jó az úgynevezett dombos, terepes felfelé futásban, hogy utána ajándék a lefelé, így a fennmaradt távon már nem kellett megküzdeniük a gyönyörű táj adta nehézségekkel, csak úgy suhantunk a pince felé. Egyik tagjuk, Gombor Nikoletta futónagykövet és családja mindent elkövetett, hogy az odaérkezésük után visszapótolják az elhasznált energiákat. Egyedi, erre az alkalomra készített poharakból kóstolhatták a finom bort is.

Fotó: Kanizsai Futóklub
Fotó: Kanizsai Futóklub
Fotó: Kanizsai Futóklub

A következő futóklubos eseményre sem kell már sokat várni, október 24-én szombaton „Tökös futásra” várják az érdeklődőket a Csónakázó-tóhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában