Fókuszban a hölgyek

2020.11.28. 07:00

Izgalmas történetek, érdekes interjúk a Zalai Hírlap kiadványában

Nők fókuszban címmel új kiadvánnyal kedveskedik a Zalai Hírlap az olvasóknak, akik a szombati lapszámunkkal együtt vehetik kézbe a magazint.

ZH

Hölgyekről nem csak hölgyeknek – Németh Lilla zalaegerszegi animátor és hobbifutó (képünkön) is olvasóink figyelmébe ajánlja a Zalai Hírlap új mellékletét

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Új kezdeményezésünkkel az volt az elsődleges célunk, hogy e formában is tartalmas, színes, érdekes olvasnivalót kínáljunk önöknek, illetve bemutassunk olyan elismert, az élet különböző területein alkotó, tevékenykedő zalai hölgyeket, akik munkájukkal, hobbijukkal, példamutatásukkal inspirációt kínálhatnak. Fogadják szeretettel, forgassák örömmel a Nők fókuszban kiadványt, és ha tetszik (reméljük, így lesz), merítsenek ihletet a szereplők történetéből, sikereiből!

Hölgyekről nem csak hölgyeknek – Németh Lilla zalaegerszegi animátor és hobbifutó (képünkön) is olvasóink figyelmébe ajánlja a Zalai Hírlap új mellékletét Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában