Frissen Zalából

2021.07.24. 07:00

Szép ajándékokat sorsoltunk ki a receptek beküldői közt

Olvasóinknak hála rengeteg recept érkezett be a Mediaworks megyei napilapjainak idén október végén megjelenő szakácskönyvébe. Valamennyi beküldő között értékes nyereményeket sorsoltunk ki, a kiválasztott recepteket ezen a héten elkészítő szakács csapat tagjainak bevonásával.

VE

A sorsolás keretében értékes ajándékok leltek gazdára

Fotó: Imre György

A sorsolás a közelmúltban zajlott. A receptbeküldők közül Berlinger Haus tízrészes serpenyőszettet nyert Bíró Petronella Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből; Darab Károly Heves megyéből és özv. Fekete Mihályné Békés megyéből. Blaumann rozsdamentes acél edénykészletet vehet át Katona Endre Baranya megyéből, Chlebik Lászlóné Vas megyéből és Kalászné Piroska Veszprém megyéből. Továbbá egy Berlinger Haus 12 részes steakevőeszköz-készlet gazdagítja mostantól konyháját a Komárom-Esztergom megyei Kecskés Eleknének, a Baranya megyei Venesz Károlynénak, illetve a Békés megyei Nyemcsok Eszternek is.

A sorsolás keretében értékes ajándékok leltek gazdára
Fotó: Imre György

Kiadónk köszöni a sok beküldött receptet, és gratulálunk a nyerteseknek, akikkel kollégáink hamarosan felveszik a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában