Fiatalokat szeretnék megnyerni

2023.03.10. 17:00

Plakátkampányt indított a Mi hazánk

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk, amivel a fiatalokat akarja még jobban megnyerni a párt. Erről is szólt Kiss Ferenc, a Mi Hazánk zalai elnöke a pénteken tartott zalaegerszegi sajtótájékoztatóján.

Arany Gábor

Kiss Ferenc az óriásplakát előtt

Fotó: Arany Gábor

Mint mondta, a decemberi közvélemény-kutatási eredmény alapján Mi Hazánk Mozgalom 20 százalékos támogatottsággal a legnépszerűbb párt a 18-29 évesek között. Az eredményről országos kampányban tájékoztatják a választókat, az óriásplakátokból minden zalai városba kerül. Kiss Ferenc úgy látja, a fiatalok számára szimpatikus a Mi Hazánk jelmondata: váltsunk kormányt, váltsunk ellenzéket! Az első választók nem megszokásból voksolnak, hanem tudatosan, mérlegelve a pártok programját, ezért nagyobb a támogatottságuk, tette hozzá. A Mi Hazánk tervezhető és biztonságos jövőt hirdet. Ehhez érdemelvű igazságos iskolarendszert hozna létre, felszólal a pedagógusok bérének 45 százalékos emelése mellett, országos bérlakás-programot szorgalmaz, sorolta.
A sajtótájékoztatón szó esett arról is, hogy a Mi Hazánk március 15-én a Budapesten a Pilvax közben tart megemlékezést, amit béketüntetéssel kötnek egybe, tiltakoznak a NATO bővítése ellen, mert az a háború kiterjesztésének veszélyével jár, és félő, hazánk is belesodródik, mondta Kiss Ferenc. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában