Irány Mexikó!

2023.07.12. 15:00

Már elérhető az interneten a legújabb feladatlap

Megjelent a Fel a Netre, öregem! című vetélkedő legfrissebb feladatlapja a József Attila Városi Tagkönyvtár honlapján. Az online tudáspróba több mint egy évtizede nyújt szórakoztató, s egyben új ismereteket kínáló időtöltést a résztvevőknek.

Szakál Eszter

A kezdeményezéssel eredetileg a számítógépes tanfolyamot elvégzett szépkorúakat szólították meg, hogy a fejtörő kitöltésével is szinten tartsák és fejlesszék tudásukat. A havi rendszerességgel közzétett kérdéssorok megválaszolásával érdekes témaköröket és a böngészés élményét lehet felfedezni. A júliusi-augusztusi feladatlap a kalandozni vágyókat Mexikóba invitálja. S míg a válaszok után kutatnak, egy csomó érdekesség derül ki nemcsak a látnivalókról, hanem írókról, filmekről, slágerekről, illetve helyi ételekről, italokról is. A játékba egész évben folyamatosan be lehet kapcsolódni, mert minden dokumentum megtalálható a www.javk.hu weboldalon. Ezeket visszamenőleg is beküldhetik a honlapon megadott e-mail címre, de csatolni kell a megoldások linkjét is. A részvétel előzetes regisztrációt nem igényel. A záró eredményhirdetést a József Attila Városi Tagkönyvtár olvasótermében 2023 decemberében ünnepélyes keretek között tartják majd meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában