Bársonytalpas gazdikereső

2023.12.12. 14:12

Miló, a fekete cukiság gazdit keres

Nagyon nehezen lehetne nemet mondani a következő éjfekete cukiságnak, akit a Bársonytalp a cicákért Zala Egyesület szeretne minél előbb örökbe adni. Mint írják, Milo még babacicaként került hozzájuk, olyan csöppség volt, hogy a tenyerükben elfért. Tesójával együtt érkezett, aki hamar gazdira talált, Németországban. Azóta viszont Milo egyedül tengeti napjait.

Mozsár Eszter

Milo, a fekete párduc ámbár félős, de szerető gazdit keres

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

„Milonak volt egy traumája, ami miatt sokkal félénkebb lett, nem szereti a hangos dolgokat, vagy dominánsabb cicákat. Kiskorában egy másik cica megharapta a nyakát, ami miatt ilyenné vált.

Ezenkívül olyan gazdinak ajánlanánk, aki bírja az erősebb harapdálást, karmolászást. Persze ezt nem rosszaságból csinálja, ő egyszerűen csak ilyen cica. Miloban van még egy különlegesség, hogy kandúr létére nagyon kislányos hangja van, ami iszonyatosan aranyos tud lenni. Főleg akkor beszél előszeretettel, amikor este kizárjuk a szobából és nem tud velünk aludni. Nem úgy nyávog, hogy az ember ne tudjon tőle aludni, csak pár mondatban kifejezi nemtetszését, hogy ő most nem érti, miért lett kirakva.

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Nagyon szereti a simizést, törődést, játszást. Előszeretettel dorombol és bújik az emberekhez.

Egy gyönyörű nagy cica, aki már lassan egy fekete párducra hasonlít” – írják közösségi oldalukon.

Ennek a lassacskán egyéves, ivartalanított kandúr cicának, benti tartással keresnek szuper gazdit. A kis fekete párducot a Bársonytalp Zala Egyesület TikTok oldalán is meg lehet nézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában