VÁROSHÁZA

2023.12.04. 08:00

Vendéglátó-helyiség bérbe vehető

A Városi Sportlétesítmény Gondnokság Intézménye nyilvános pályáztatás útján kívánja bérbe adni, 3 év határozott időtartamra, 2024. január 1. napjától az alábbi ingatlant:
Zalaegerszeg - Megnevezés - Alapterület - Induló nettó bérleti díj/hó Ft - Bánatpénz Ft.
Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. sz. alatti 3013/1 hrsz-ú ingatlan - vendéglátó helyiség 29 négyzetméter - 30.000, -Ft  - 5.000, - Ft
A pályázatokat „Helyiségbérlet” jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.
Pályázati ajánlat: a pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:  Pályázó nevét, címét. A bérelni kívánt ingatlan pontos meghatározását, a pályázó ajánlatát a bérleti díjra vonatkozóan, amely a kiinduló díjnál kevesebb nem lehet. A pályázati biztosíték befizetésének igazolását. Nyilatkozatot a pályázati feltételek elfogadásáról és az ellenszolgáltatás teljesítésére vonatkozó kötelezettség vállalásáról. 
A befizetett bánatpénz összegét a felek eredményes pályázat esetén a bérleti díjba beszámítják. A pályázatnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó a helyiséget milyen célra kívánja hasznosítani.
A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény alapján a nem természetes személy pályázónak nyilatkoznia kell, hogy átlátható szervezetnek minősül.
A pályázat beadásának határideje: 2023. december 12. 12:00
Helye: Városi Sportlétesítmény Gondnokság Intézménye, 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.
Módja: személyesen vagy postai úton
A pályázat akkor minősül határidőre benyújtottnak, ha az ajánlattételi határidő lejártáig a megadott címre beérkezik. A késve érkezett ajánlatokat a kiíró érvénytelennek minősíti.
A pályázati hirdetmény teljes szövege a www.zalaegerszeg.hu internetes oldalon, az önkormányzat hivatalos honlapján megtekinthető.
Zalaegerszeg, 2023. november 27.
Bodrogi Csaba VSGI intézményvezető
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában