Kerekítő manófüvek

2024.02.05. 18:30

Örömkör a József Attila Városi Tagkönyvtárban

Zaol.hu

Medgyesi Anna és Buzsics Fanni

Fotó: Pezzetta Umberto

Ölbéli játékok, népi mondókák, dalok, furulyák, dobok voltak a hétfő délutáni, három év alatti gyerekeknek szóló, Medgyesi Anna bábszínész, énekes által vezetett Kerekítő foglalkozás főszereplői. A kisgyermekes családok körében hosszú évek óta népszerű Örömkör keretében lehetőség nyílik arra, hogy a szülők szakember segítségével, a gyerekeikkel együtt tanuljanak otthon is játszható dalos-zenés-mozgásos ritmusjátékokat. Medgyesi Annak J. Kovács Judit Janikovszky Éva-díjas drámapedagógus Kerekítő könyvsorozatát is ajánlja, a mondókaválogatás további ötleteket adhat. Medgyesi Annával a zalaegerszegi Mindszentyneumban péntekenként is lehet találkozni hasonló foglalkozáson. A hétfői Örömkörben a nagyobbak érdekes és hasznos növényekkel ismerkedhettek, a szerző, Wágenhoferné Pohl Magdolna vezetésével a Manófüvek - Gyógynövényes családmesék című mesekönyvekben merülhettek el. 

A városi könyvtár programja, az Örömkör még 2009-ben indult útjára, a rendezvényeket minden hónap első hétfőjén tartják és elfoglaltságot kínálnak a család minden tagjának. A találkozókon igyekeznek a gyerekeknek és szüleiknek is színes programot kínálni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában