Beruházás

2024.02.21. 15:13

Új nyílászárók a Rozgonyi-oviban

Elkészült a Rozgonyi utcai óvoda nyílászáróinak cseréje, a műszaki átadásra szerdán került sor.

Pásztor András

Szabó Szilárd képviselő kezdeményezte a beruházást

Fotó: Szakony Attila

A szemlén a hivatal szakemberei mellett több önkormányzati képviselő is megjelent, s egyöntetűen örömmel nyugtázták a beruházás megvalósulását.

– Tavaly előterjesztést készítettem az intézmény elavult nyílászáróival kapcsolatban, arra kértem a testületet, hogy biztosítson forrást az önkormányzat a csoportszobák ablakainak cseréjére, hiszen azok olyan régiek és elavultak voltak, hogy már javítani sem lett volna érdemes – emlékeztetett Szabó Szilárd, a Fidesz frakcióvezetője, aki örömét fejezte ki, hogy közel 2 millió forintból megvalósult a beruházás.

A műszaki átadáson részt vett dr. Fodor Csaba, az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakcióvezetője is, aki azt mondta: elégedett akkor lenne, ha terveiknek megfelelően az óvodák és bölcsődék klimatizálását is sikerült volna megoldani, ám Balogh László és a Fidesz mindent elkövetett annak érdekében, hogy ezek a beruházások ne kerülhessenek az 588 millió forintos fejlesztési listára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában