Polgármester- és képviselőjelölteket is állítottak

2024.04.30. 15:58

A Polgárok a Polgárokért Egyesület is indul a választáson Zalaszentgróton

Esélyt Zalaszentgrótnak! – ezzel a mottóval indította el kampányát a Polgárok a Polgárokért Egyesület, amely képviselőjelölteket és polgármesterjelöltet is indít a 2024-es önkormányzati választáson, közölték szerkesztőségünkkel.

Antal Lívia

A Polgárok a Polgárokért Egyesület jelöltjei Zalaszentgróton, a Templom téren (b-j): elöl Izer Tamás, mögötte Fincza Imre Zsolt, Horváthné Ferenczi Ildikó, középen Vargáné Szabó Henrietta polgármester-jelölt, jobbra Laskay János, Horváth Dániel, dr. Tihanyi Tamás és elöl Rádli József Zoltán

Forrás: PPE

A jelöléshez szükséges ajánlások számát a Helyi Választási Iroda vezetői állapítják meg, így a polgármester-választáson indulóknak a jelöltséghez Zalaszentgróton legalább 158, a képviselőjelölteknek 53 ajánlást kellett összegyűjteniük.

– Április 20-a fontos nap volt egyesületünk számára, hiszen ekkor kezdtük gyűjteni a jelöltséghez szükséges ajánlásokat. A Helyi Választási Irodában a szükséges ajánlóívek többszörösét igényeltük polgármesterjelöltünk és képviselőjelöltjeink számára. Örömünkre szolgált, hogy valóban sikerült összegyűjteni az ajánlások többszörösét, amelyeket már leadtunk a Helyi Választási Irodában – mondta Balog Attila, a Polgárok a Polgárokért Egyesület elnöke.

A kampányidőszak kezdetével a jelöltek és a jelölőszervezetek felkereshetik a választókat otthonukban, vagy megszólíthatják őket a közterületeken. Ezek a találkozások Zalaszentgróton is folytatódnak a kampányidőszak végéig, hiszen 5259 választópolgár szerepel a névjegyzékben.

A Polgárok a Polgárokért Egyesület nyolc képviselőjelöltje, közte a polgármester-jelölt a következő hetekben minden egyes zalaszentgróti lakost fel kíván keresni, hogy bemutatkozzon és ismertesse az egyesület választási programját, mondta Fincza Imre Zsolt képviselőjelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában