Női labdarúgó NB II.

2024.05.09. 07:15

Hat gól itt és hat gól ott is

A végletek fordulója volt a 23. a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában szereplő zalai csapatoknak: a ZTE 6-0-ra nyert, míg a Kanizsa ugyanilyen különbséggel kapott ki.

Zaol.hu

Jelenet a tavaly őszi ZTE-Nagykanizsa megyei rangadóról

Fotó: archív/Szekeres Péter

ZTE FC–PVSK 6-0 (2-0)

Zalaegerszeg. Jv.: Gyurka.

ZTE: Kiss – Nagy, Szegedi (Bicsák), Tóth (Király), Simon, Hannig (Harsányi), Pupos (Major), Varga, Kopcsándi, Vitusz (Nyári), Mezőfi. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.

Gólszerzők: Varga (2), Vitusz, Hannig, Mezőfi, Szabó (öngól).

A mezőny gyengébbik pécsi csapata ellen öngóllal szereztek vezetést a hazaiak. Végig a ZTE irányított, majd a szünet után bő negyedóra alatt háromszor is betalált, fölényessé téve sikerét. A jobb játékerőt képviselő egerszegiek második félidei játékuk alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Pergelné Kalamár Andrea: „Kicsit fáradtak vagyunk. Az eredménnyel elégedett vagyok, ám a mutatott játék terén van hová fejlődnünk.”

Pécsi MFC–FC Nagykanizsa 6-0 (3-0)

Pécs, 50 néző. Jv.: Erni.

FCN: Szabó Zs. – Molnár R., Kaszás, Balassa D., Pintér D. (Fülöp), Németh P., Szollár, Sóstai, Nagy-Fáró, Gergelics, Gyergyák. Edző: Benedek József.

A listavezető otthonába kapus nélkül érkezett a zalai csapat, ez a körülmény még inkább behatárolta az amúgy is szűkös lehetőségeket. A Kanizsa is eltalálta a kapufát a mérkőzésen, illetve vezetett ígéretes támadásokat, de a pécsiek összességében nagyon sima győzelmet arattak.

Benedek József: Négy mérkőzés van még hátra számunkra a bajnokságból, s ezek közül kettőt mindenképp szeretnénk megnyerni.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában